ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: 681 θάνατοι σε 24 ώρες - 15.000 οι νεκροί - 4.805 νέα κρούσματα

Οι νεκροί στην Ιταλία ξεπερνούν τους 15.000. Σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση στην Ιταλία μέσα σε ένα 24ωρο σημειώθηκαν 681 θάνατοι, ενώ ανακοινώθηκαν και 4.805 νέα κρούσματα.

Σημειώνεται ότι η καμπύλη στην Ιταλία παρουσιάζει για τρίτη συνεχόμενη ημέρα πτώση καθώς χθες  Παρασκευή 3 Απριλίου οι ιταλικές αρχές ανακοίνωσαν 766 νέους θανάτους λόγω κορονοϊού.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορονοϊού στην Ιταλία είναι 124.632 Οι νεκροί έφτασαν τους 15.362 Παράλληλα, 20.996 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Στην Λομβαρδία τα συνολικά περιστατικά είναι 49.118 και οι νεκροί 8.656 . Στην Εμίλια Ρομάνια τα κρούσματα είναι 16.540 με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 1. 977. Στην περιφέρεια Βένετο, οι θετικοί στον ιό είναι 10.824, με 607 νεκρούς.

Ο ρυθμός μετάδοσης του ιού συνεχίζει να σημειώνει ελαφρά αύξηση . Ο αριθμός των νεκρών, όμως, μειώνεται, αφού το προηγούμενο εικοσιτετράωρο οι ασθενείς που είχαν χάσει την ζωή τους ήταν 766 . Συγκρατημένη αισιοδοξία, επίσης, δημιουργεί το ότι περιορίσθηκε ελαφρά και ο αριθμός των ασθενών που εισήχθησαν σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search