ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Παγκόσμια περιοδεία της μουσικής από την ταινία "Joker"

 Η αμφιλεγόμενη βιογραφική ταινία «Joker» που καταγράφει την άνοδο ενός από τους πιο διάσημους κακούς των comic books επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά αυτή τη φορά για περιοδεία συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.

 

Οι θαυμαστές θα μπορούν να παρακολουθήσουν την πιο επιτυχημένη ταινία καταλληλότητας «R» (ακατάλληλη για ανηλίκους) όλων των εποχών, με ζωντανή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση της συνθέτριας Χίλντουρ Γκουντναντότιρ (Hildur Guðnadóttir) που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής για το «Joker».

 

«Όταν ηχογραφήσαμε τη μουσική, η ορχήστρα έφερε τόσο βαθιά και λεπτομερή προσοχή στις εκτελέσεις που κυριολεκτικά κρατούσαμε τις αναπνοές μας κατά τη διάρκεια των περισσότερων συνεδριών ηχογράφησης. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι. Είμαι τόσο χαρούμενη που θα πάω και πάλι και για που το κοινό θα το βιώσει κι αυτό», δήλωσε η συνθέτρια.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από την μοιραία νύχτα της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αναργύρων, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Star, χρειάστηκε ν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search