ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Κόμπι Μπράιαντ: Θα είχαν σωθεί όλοι για 9 μέτρα

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει ότι απέμεινε από την συντριβή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ και ακόμη οκτώ άτομα.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την National Transportation Safety Boar και στην ουσία βλέπουμε τα διασκορπισμένα συντρίμμια από εικόνες drone.

 

Στα πλάνα φαίνονται οι ειδικοί να ερευνούν ακόμη την περιοχή ψάχνοντας στα συντρίμμια, τα οποία διασκορπίστηκαν σε ακτίνα 150 μέτρων από το σημείο της τραγωδίας.

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων το ελικόπτερο Sikorsky  S-76Β καταστράφηκε ολοκληρωτικά, ενώ στη συνέχεια κάηκε το μεγαλύτερο μέρος του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπανώτα, στρέφεται η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου, μετά από δηλώσεις του για την κακοποίηση γυναικών. «Σε π . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον σάλο που ξεσήκωσε με τις δηλώσεις του για τη κακοποίηση των γυναικών ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπανώτας, σχολίασαν παράγοντες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών και αναπληρωτής Δημάρχου, Διονύσης Πλέσσας, υποδέχτηκε, την Τετάρτη 10 Απρίλη, στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας, μαθητές του Πειραματικού Λυκεί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με το σύνθημα "Γίνε η αλλαγή που περιμένεις" και όχημα τη συνεργασία η Εθελοντική δράση Let's do it Greece απηύθυνε πανελλαδικά κάλεσμα σε Συλλόγους, Φορείς, Σχολεία και πολίτες . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών και αναπληρωτής Δημάρχου, Διονύσης Πλέσσας, υποδέχτηκε, την Τετάρτη 10 Απρίλη, στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας, μαθητές του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με το σύνθημα "Γίνε η αλλαγή που περιμένεις" και όχημα τη συνεργασία η Εθελοντική δράση Let's do it Greece απηύθυνε πανελλαδικά κάλεσμα σε Συλλόγους, Φορείς, Σχολεία και πολίτες για τον καθαρισμό τω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου θα πραγματοποιήσει συμβολική διαμαρτυρία με Φιλαρμονικές και συμμετοχή μεγάλου πλήθους δημοτών για τον νέο δικαστικό χάρτη και την υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Μεσολ
Image
Image

Search