ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Aπό το Μπάκιγχαμ στο... Netflix

Προς τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ στρέφεται η τηλεοπτική πλατφόρμα Netflix, εκφράζοντας ανοιχτά το ενδιαφέρον της να εντάξει το πρώην πριγκιπικό ζευγάρι στο δυναμικό της.

 

«Ποιος δεν ενδιαφέρεται;» απάντησε ο Τεντ Σαράντος, επικεφαλής της πλατφόρμας, όταν ρωτήθηκε για πιθανή συνεργασία με το ζευγάρι, που πλέον είναι απαλλαγμένο από τα βασιλικά του καθήκοντα, γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Guardian».

 

 

«Ναι σίγουρα», δήλωσε ο ελληνικής καταγωγής Τεντ Σαράντος για την επιθυμία του να συνεργαστεί με την Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι μετά το Megxit.

 

Το ενδιαφέρον του Netflix να συνεργαστεί με το ζευγάρι, που απαρνήθηκε τους βασιλικούς τίτλους για να ζήσει μία πιο «απλή» ζωή έρχεται καθώς το ίδιο δήλωσε πριν την ανακοίνωση αποδέσμευσης του από το παλάτι ότι επιθυμεί να εργαστεί και να είναι οικονομικά ανεξάρτητο.

 

Ρεπορτάζ στον βρετανικό Τύπο αναφέρουν ότι ο Χάρι στην πρεμιέρα της ταινίας «Lion King» του Τζον Φαβρό, φέρεται να είπε στον σκηνοθέτη:

 

«Αν χρειαστείς κάποιον ως αφηγητή…» με την γυναίκα του να συμπληρώνει αστειευόμενη: «Γι’ αυτό ακριβώς είμαστε εδώ… εδώ είναι ο αγωνιστικός χώρος».

 

Είναι στην ίδια πρεμιέρα που τα MME ισχυρίζονται ότι ο Χάρι ζήτησε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Dinsey Μπομπ Άιγκερ να προσλάβει την Μέγκαν Μαρκλ.

 

 

 

 

Η πρώτη δουλειά της Μέγκαν Μαρκλ μετά το Megxit

Όπως φαίνεται η Μέγκαν Μαρκλ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έκλεισε ήδη την πρώτη της δουλειά.

 

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, συμφώνησε να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney με αντάλλαγμα η εταιρεία να κάνει δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων, έγραψε πρόσφατα η εφημερίδα Times.

 

Το ποσό της αμοιβής της, η Μέγκαν Μαρκλ το δώρισε, σύμφωνα με την εφημερίδα, στην οργάνωση για την προστασία της άγριας φύσης «Elephants Without Borders».

 

Η πρόταση από το YouPorn

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το metro.co.uk η γνωστή ιστοσελίδα «ενήλικου» περιεχομένου YouPorn, έστειλε επιστολή στην Μέγκαν Μαρκλ με την οποία την καλούσε να εργαστεί για το site.

 

Προφανώς, η πρόταση δεν αφορά στη συμμετοχή της Μέγκαν σε… ταινίες για το YouPorn, αλλά να αναλάβει τη θέση του διευθυντή των Ειδικών Πρωτοβουλιών.

 

Θέση που όπως υποστηρίζουν πολλοί θα διευκόλυνε τις φιλανθρωπικές της δράσεις.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο επισκέφθηκαν σήμερα καθηγητές και μαθητές από την Κροατία και συγκεκριμένα από το σχολείο Poljoprivredno šumarska škola Vinkovci, στο π . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Ολυμπιονίκης και υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βούλα Πατουλίδου θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή  στις 12 το μεσημέρι τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Πε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργάνωσαν  διήμερη επιμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπουλου, του 53χρονου Β
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
Image
Image

Search