ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Δεκατριάχρονη έμεινε έγκυος από τον 10χρονο φίλο της

 Δεκατριάχρονη στη Ρωσία έμεινε έγκυος από 10χρονο αγόρι. Τα παιδιά φοιτούν σε διαφορετικά σχολεία στην περιοχή Κράσνογιαρσκ της Σιβηρίας αλλά, όπως αναφέρει η Daily Mail επικαλούμενη ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ήταν φίλοι από πιο μικροί.

 

Η 13χρονη εγκυμονούσα σκοπεύει να κρατήσει το παιδί και η οικογένειά της τη στηρίζει στην απόφασή της αυτή.

 

Η Ρωσική Αστυνομία διεξάγει ωστόσο έρευνα και το σχολείο της ανακοίνωσε πως θα προσφέρει κάθε βοήθεια.

 

Σε ανακοίνωσή τους οι αρχές αναφέρουν: «Στις 13 Ιανουαρίου το 2020, η Αστυνομία έλαβε την πληροφορία από γιατρούς στην πόλη Zheleznogorsk για μια 13χρονη έγκυο. Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει έρευνα».

 

Για το αγόρι δεν έχουν γίνει πολλές πληροφορίες γνωστές, αλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ζευγάρι αναφέρει πως είναι «παντρεμένο».

 

Ο παιδίατρος Nikolai Skorobogatov έχει εκφράσει τις αμφιβολίες του αναφορικά για το ένα το 10χρονο αγόρι είναι πράγματι ο πατέρας του παιδιού.

 

«Θεωρητικά είναι πιθανό» δήλωσε στο KRSK. «Δεν ξέρω τίποτα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά νιώθω πως το αγόρι αναλαμβάνει την ευθύνη ενώ κάποιος άλλος άφησε έγκυο τη 13χρονη. Όλα βέβαια μπορούν να διακριβωθούν με μία εξέταση, η οποία οπωσδήποτε θα γίνει»

 

Το 2009, το Ηνωμένο Βασίλειο είχε σοκαριστεί με την υπόθεση του Alfie Patten, του 12χρονου ο οποίος υποστήριζε πως είχε κάνει παιδί με την 15χρονη φίλη του Chantelle Steadman. Η υπόθεση είχε προκαλέσει δημόσια συζήτηση για τα ήθη και την εγκυμοσύνη στην εφηβεία, με τον τότε αρχηγό των Τόρις Ντέιβιντ Κάμερον να λέει πως εγείρει ανησυχητικά ερωτήματα για τη σύγχρονη Βρετανία.

 

Αλλά αργότερα, οι εξετάσεις DNA αποκάλυψαν πως ο Patten δεν ήταν ο πατέρας του μωρού, αλλά ένας 15χρονος ονόματι Tyler Barker.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

του Διονύση Τεμπονέρα, Δικηγόρου - Εργατολόγου, Μέλοςυ της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Όσο πλησιάζουμε προς τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου φαίνεται πως ένα «φάντασμα αρχίζει και πλανάται πά . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ισχυρό προβάδισμα για τη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου, έδειξε η νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll που παρουσιάστηκε το . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με μία εκ βαθέων ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτησε ο Κώστας Τσιμίκας τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Έλληνας διεθνής αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Γερμανού προπονητή για τέσσερα χρόνια π . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πλέον είναι επίσημο. Η 1η Ιουνίου θα είναι η πρώτη μέρα μετά από σχεδόν εννέα χρόνια στην οποία στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ θα βρεθεί άλλος προπονητής εκτός του Γιούργκεν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.  ΗΛΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 21 Μαΐου• Ανοιχτή Δειγματοληψία στον Πύργο στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Health4EUKids και της εφαρμογής και υλοποίησης του Πακέτου Εργασίας 5 - Work Package 5 (W.P. 5) “GRUNAU MOVES” έγινε η δράση “Χάρτης κίνησης” με τους μαθητές κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμ
Image
Image

Search