ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν – Χάρι : Απειλές για αποκαλυπτική συνέντευξη

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Μεγάλη Βρετανία μετά από την ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ ότι επιθυμούν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

 

Όπως είπαν στη σχετική τους ανακοίνωση στο Instagram Χάρι και Μέγκαν αποφάσισαν να μοιράσουν τον χρόνο τους μεταξύ Αγγλίας και Βόρειας Αμερικής, κάτι που προκάλεσε την οργή της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία δεν γνώριζε τίποτα και έμαθε ουσιαστικά την είδηση από την τηλεόραση.

 

Την απογοήτευσή και την οργή τους ωστόσο γύρω από την απόφαση που απ΄ό,τι φαίνεται Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ προετοίμαζαν εδώ και καιρό, εξέφρασαν και άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, όπως ο αδελφός του πρίγκιπα Χάρι, Ουίλιαμ αλλά και ο σύζυγός της βασίλισσας Ελισάβετ, Φίλιππος.

 

 

Οι απειλές Χάρι και Μέγκαν για νέα αποκαλυπτική συνέντευξη

Η εταιρεία που χειρίζεται την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να έχει ήδη προσεγγίσει αρκετά αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

 

Φόβος στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ από ενδεχόμενες αποκαλύψεις της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι σε περίπτωση που δεν πάρουν όσα θέλουν στις σημερινές διαπραγματεύσεις με την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

 

Οι αξιωματούχοι του Παλατιού, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο ανησυχούν ότι το ζευγάρι θα δώσει μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην στενή φίλη του, Όπρα Γουίνφρει.

 

 

Η εταιρεία που χειρίζεται την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ φέρεται ήδη να βρίσκεται σε επαφή με την Όπρα Γούινφρεϊ και να έχει προσεγγίσει αρκετά αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, όπως το ABC, το NBC και το CBS. Σε αυτή πιθανολογείται ότι μπορεί να κατηγορήσουν την βρετανική βασιλική οικογένεια για ρατσισμό και σεξισμό.

 

Το ενδεχόμενο να υπάρξει μία τέτοια συνέντευξη αν τα πράγματα δεν πάνε καλά για το ζευγάρι στήριξε και ο δημοσιογράφος Τομ Μπραντμπάι, που είχε πάρει την δήλωση εξομολόγηση της Μέγκαν Μαρκλ ότι δεν την ρώτησαν πολλοί αν είναι καλά με όσα περνάει στην Βρετανία. «Έχω μία ιδέα τι μπορεί να βγει στον αέρα σε μία χωρίς περιορισμούς συνέντευξη και δεν νομίζω ότι θα είναι ωραίο», είπε στους Sunday Times ο δημοσιογράφος.

 

Βασιλική πηγή στην Daily Mail επιβεβαίωσε ότι οι άνθρωποι του Χάρι και της Μέγκαν μιλάνε με τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκυτα. «Η Μέγκαν αισθάνεται ότι την έκαναν να σιωπήσει και δεν είναι πλέον σε θέση να μείνει αμίλητη. Εκείνη και ο Χάρι αισθάνονται ότι η γαλαζοαίματοι είναι ρατσιστές και σεξιστές», ανέφερε η βασιλική πηγή.

 

Η κρίσιμη «σύνοδος κορυφής» στο Σάντριγνκαμ

 

Σήμερα, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου θα γίνει η καθοριστική συνάντηση για το μέλλον του πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος αποφάσισε με τη σύζυγό του και Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ να εγκαταλείψουν τον ρόλο των «ανώτερων μελών» της βασιλικής οικογένειας

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία φέρεται να έχει εξοργιστεί με την απόφαση του εγγονού της, έχει συγκαλέσει σήμερα έκτακτη οικογενειακή συνάντηση, η οποία έχει χαρακτήρα άτυπου Συμβουλίου του Στέμματος.

 

Σε αυτή το παρών θα δώσουν ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Κάρολος, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο ίδιος ο Χάρι.

 

Η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στον Καναδά, μαζί με τον γιο της Άρτσι, και αναμένεται να συμμετάσχει στη συνάντηση μέσω τηλεφώνου αν το επιτρέψει η διαφορά της ώρας, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News και του Observer.

 

Πολλοί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ θεωρούν τη Μέγκαν Μαρκλ «πέτρα του σκανδάλου», υποστηρίζοντας ότι παρασύρει τον πρίγκιπα Χάρι σε «ανάρμοστη» συμπεριφορά.

 

«Μαξιλάρι» ο Καναδάς

Μπορεί η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων στην Βρετανία, δεν συνέβη, όμως, το ίδιο και με τον Καναδά, που, με την Washington Post, χάρηκε ιδιαιτέρως με την απόφαση των Χάρι και Μέγκαν να φύγουν από το παλάτι και να ζήσουν μαζί με τον γιο τους Άρτσι στη Βόρεια Αμερική.

 

Η απόφαση του βασιλικού ζεύγους  «γέννησε» πολλά ερωτήματα, όπως το τι δουλειά θα κάνουν από δω και πέρα, ώστε να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, όπως οι ίδιοι επιθυμούν.

 

 

Ένα άλλο κύριο ερώτημα, όμως, είναι το πού ακριβώς στη Βόρεια Αμερική θα εγκατασταθούν, με τον Καναδά να εκφράζει απερίφραστα το πόσο καλοδεχούμενοι είναι ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι.

 

«Πρέπει οπωσδήποτε να έρθουν στον Καναδά», έγραψε η εφημερίδα Toronto Star, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποτελεί την καλύτερη επιλογή. «Η χώρα έχει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα να προσφέρει.

 

Αλλά, ας το παραδεχτούμε, μας λείπει η γκλαμουριά, δεν υπερέχουμε σε αυτό. Ένα κομμάτι των «Sussexes», ακόμη και για περιορισμένο χρόνο, θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν! Δεν θέλουμε να φανούμε υπερβολικά πρόθυμοι, αλλά είναι δύσκολο».

 

Πάντως, το παλάτι επιβεβαίωσε την Παρασκευή πως η Μέγκαν επέστρεψε στον Καναδά, όπου βρισκόταν Άρτσι, μετά τις «υπέροχες» διακοπές (όπως τις χαρακτήρισαν οι Χάρι – Μέγκαν) που είχαν κάνει εκεί.

 

Επίσης, το ζευγάρι είχε δηλώσει πως ο Καναδάς είναι «ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος».

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η γιαγιά του Χάρι, η Βασίλισσα Ελισάβετ, διαθέτει και τον τίτλο της «Βασίλισσας του Καναδά», μεταξύ των άλλων τίτλων της.

 

Ο Χάρι επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον Καναδά μαζί με τους γονείς του, τον Πρίγκιπα Κάρολο και την Πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1991, ενώ η Μέγκαν έζησε στο Τορόντο για αρκετά χρόνια, όσο πρωταγωνιστούσε στο Suits.

 

Επίσης, Χάρι και Μέγκαν έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους ως ζευγάρι το 2017 στον Καναδά.

ΠΗΓΉ in.gr 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search