ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Κορωνοϊός - Reuters: Τέσσερα εκατομμύρια οι θάνατοι παγκοσμίως

Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια σε παγκόσμια κλίμακα οι θάνατοι εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού κατά την καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, την ώρα που πολλές χώρες του κόσμου δυσκολεύονται να προμηθευτούν επαρκείς ποσότητες δόσεων εμβολίων για να ανοσοποιήσουν τους πληθυσμούς τους έναντι της COVID-19.

Τα κρούσματα, οι νοσηλείες και οι θάνατοι από κορωνοϊό μειώνονται με ταχείς ρυθμούς ανά την Ευρώπη, ωστόσο ο κίνδυνος ενός νέου κύματος της πανδημίας το φθινόπωρο παραμένει υψηλός καθώς οι κοινωνίες «ανοίγουν» και παράλληλα εξαπλώνεται η πιο μεταδοτική μετάλλαξη Δέλτα (ινδική), προειδοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) διά στόματος του αρμόδιου περιφερειακού διευθυντή Χανς Κλούγκε.

Οι πλούσιες χώρες της G7 στην τελευταία σύνοδό τους δεσμεύτηκαν να διανείμουν στις φτωχές χώρες περίπου ένα δισεκατομμύριο δόσεις εμβολίων για την COVID-19, με την ελπίδα ότι θα συμβάλουν να εξαλειφθεί η πανδημία του νέου κορωνοϊού.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αντί παραιτήσεως, η κα Κεραμέως πραγματοποιεί κομματικές φιέστες στο εξωτερικό», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, και παράλληλα ζητά τη διερεύνηση του «σκανδάλου των διαρρο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το μήνυμα πως η Αίγυπτος είναι χώρα – «κλειδί» για τη σταθερότητα στη Μέση Ανατολή και στην Ανατολική Μεσόγειο έστειλε ο Γιώργος Γεραπετρίτης κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικρή ήταν η ποσότητα ναρκωτικών που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός άνδρα σε περιοχή του Αγρινίου, ωστόσο κατέσχεσαν παράνομα όπλα και ερευνούν αν εμπλέκεται σε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη Πάτρα Ενωμένη και ο επικεφαλής της Κώστας Σβόλης αναφέρουν:   Tο Πατρινό Καρναβάλι ολοκληρώθηκε για μια ακόμη χρονιά, με τη συμμετοχή χιλιάδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικρή ήταν η ποσότητα ναρκωτικών που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός άνδρα σε περιοχή του Αγρινίου, ωστόσο κατέσχεσαν παράνομα όπλα και ερευνούν αν εμπλέκεται σε άλλα αδικήματα. Συ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη Πάτρα Ενωμένη και ο επικεφαλής της Κώστας Σβόλης αναφέρουν:   Tο Πατρινό Καρναβάλι ολοκληρώθηκε για μια ακόμη χρονιά, με τη συμμετοχή χιλιάδων Καρναβαλιστών από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαρτίου, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να επισκεφθεί το Καραμανδάνειο, το μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο της ΝΔ Ελλάδας, του οποίου
Image
Image

Search