ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικός θάνατος για 9χρονο στη Βρετανία: Τον χτύπησε κεραυνός ενώ έκανε προπόνηση

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 9χρονο αγόρι στη Βρετανία όταν το χτύπησε κεραυνός ενώ έκανε προπόνηση σε γήπεδο ποδοσφαίρου

Τραγωδία την Τρίτη στη Βρετανία με τον θάνατο ενός αγοριού ηλικίας 9 ετών το οποίο χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ έκανε προπόνηση σε γήπεδο ποδοσφαίρου στην πόλη Μπλάκπουλ.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, τοπική ώρα.

Οι αστυνομικοί και οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το αγόρι βαρύτατα τραυματισμένο.

Παρά το γεγονός ότι ο 9χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο αγόρι έκανε προπόνηση με την ομάδα Spirit of Youth FC όταν το χτύπησε ο κεραυνός.

«Είμαστε όλοι σε σοκ. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι συνέβη» δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Ντάνιελ Πακ.

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα ανέφερε τα εξής: «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε ότι το νεαρό παιδί που χτυπήθηκε από κεραυνό νωρίτερα, έφυγε από τη ζωή. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο γήπεδο της ομάδας. Είμαστε συγκλονισμένοι, τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

«Είμαστε μια οικογένεια και θα στηρίξουμε όπως μπορούμε τόσο την οικογένεια του 9χρονου όσο και αυτούς που ήταν παρόντες την ώρα του δυστυχήματος» καταλήγει η ανακοίνωση της ομάδας.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο τραγικός θάνατος του 9χρονου σημειώθηκε στη διάρκεια μιας ξαφνικής καταιγίδας που χτύπησε την περιοχή.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λίβερπουλ ξεχώρισε τον Άρνε Σλοτ για αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν και είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Φέγιενορντ για να σπάσει το συμβόλαιο του . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με τις επεμβάσεις του στα πέναλτι στο παιχνίδι πρόκριση των Ερυθρόλευκων απέναντι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search