ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Θύματα βίαιης ληστείας στο σπίτι τους ο Μπερνάρ Ταπί και η σύζυγός του

Τους χτύπησαν, τους έδεσαν και τους λήστεψαν: ο επιχειρηματίας Μπερνάρ Ταπί και η σύζυγός του δέχθηκαν επίθεση τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή από 4 άνδρες, που εισέβαλαν στο σπίτι τους, προτού τραπούν σε φυγή έχοντας κλέψει κοσμήματα.

 

Γύρω στις 12.30 τη νύχτα, στο Κομπ Λα Βιλ, στην περιοχή του Παρισιού, το ζευγάρι αιφνιδιάστηκε, ενώ κοιμόταν, από τους κουκουλοφόρους και ντυμένους στα μαύρα ληστές, οι οποίοι τους έδεσαν με καλώδια και τους χτύπησαν, περιέγραψε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

 

Τον 78χρονο επιχειρηματία τον χτύπησαν με ένα γκλομπ στο κεφάλι, ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και σύζυγός του δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν, διευκρίνισε στο AFP η εισαγγελέας του Μελάν Μπεατρίς Αντζελεγί, η οποία πρόσθεσε ότι οι κακοποιοί τους άρπαξαν κοσμήματα.

 

Η σύζυγος του Ταπί, η οποία δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο, κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της και πήγε σε ένα γειτονικό σπίτι απ’ όπου ειδοποίησε την αστυνομία, σύμφωνα με την πηγή που έχει γνώση της έρευνας. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

 

«Ο παππούς μας αρνήθηκε να πάει (στο νοσοκομείο), έμεινε στο σπίτι του. Είναι εντάξει, πολύ κουρασμένος», δήλωσε ο εγγονός του επιχειρηματία Ροντόλφ Ταπί.

 

Ο Μπερνάρ Ταπί νοσεί από καρκίνο στο στομάχι και τον οισοφάγο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Στο 10,2% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Μάρτιο εφέτος, έναντι του αναθεωρημένου προς τα άνω 11,4% τον Μάρτιο 2023 και του αναθεωρημένου προς τα κάτω 10,8% τον . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Παρενέβη χθες ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον δημόσιο διάλογο γύρω από τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας στα αμερικανικά πανεπιστήμια, επισημαίνοντας ότι οι αρχές επι . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Στα τελευταία στάδια των τεστ πριν την ένταξή του στον στόλο της Κίνας εισέρχεται το νέο υπερσύγχρονο αεροπλανοφόρο Fujian, το οποίο καθελκύστηκε το 2022. Το Fujian ξεκίνησε τηνΤ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ώρα να αποδείξει ο κ. Μητσοτάκης αν είναι με την κοινωνία ή με τους κερδοσκόπους, δήλωσε η γραμματέας της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θεοδώρα Τζάκρη  Με την πρόταση νό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογ
Image
Image

Search