ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Επελαύνει ο κορονοϊός στη Γαλλία: 16.642 κρούσματα σε μια μέρα

Η υπηρεσία δημόσιας υγείας της Γαλλίας ανακοίνωσε την Κυριακή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 16.642 κρούσματα του κορονοϊού. Παράλληλα, άλλοι 141 ασθενείς με COVID-19 υπέκυψαν.

Οι αριθμοί των κρουσμάτων τείνουν να είναι χαμηλότεροι τις Κυριακές, διότι γίνονται λιγότερα τεστ στη χώρα. Ο αριθμός των μολύνσεων σε ημερήσια βάση κυμαινόταν περί τις 20.000 την περασμένη εβδομάδα. Ο απολογισμός της πανδημίας της COVID-19 στη χώρα έχει φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 70.283 νεκρούς επί συνόλου 2.910.989 μολύνσεων.

Τις τελευταίες επτά ημέρες εισήχθησαν σε νοσοκομεία 9.631 ασθενείς με την COVID-19, εκ των οποίων 1.418 σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), σύμφωνα με την υπηρεσία.

Χθες Κυριακή άλλοι 9.081 άνθρωποι έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου τους, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν ανοσοποιηθεί να φθάνει τους 422.127 από τα τέλη Δεκεμβρίου. Από σήμερα Δευτέρα, η εκστρατεία εμβολιασμού επεκτείνεται σε ανθρώπους ηλικίας 75 ετών που ζουν στα σπίτια τους, ενώ θα συμπεριλάβει επίσης 800.000 ανθρώπους με σοβαρές χρόνιες παθήσεις, ανεξαρτήτως της ηλικίας τους.

Η κυβέρνηση της Γαλλίας έχει παραγγείλει περίπου 200 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων, εκ των οποίων έχει λάβει ως εδώ τις 1.651.000.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Ηρακλή Σίψα, πρώην εκδότη της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας «Πατρινές Ώρες», και απευθύνει συλλυπη . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου σχετικά με την παράνομη εισβολή στην Κύπρο το 1974 συνιστούν πρόδηλη στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας και προσβολή στην μνήμη των θυμάτων” αναφέρο . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από την κιτς φιέστα του κ. Γεωργιάδη με τα απογευματινά χειρουργεία και η πολιτική της κυβέρνησης που υπονομεύει τη λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Ηρακλή Σίψα, πρώην εκδότη της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας «Πατρινές Ώρες», και απευθύνει συλλυπητήρια από καρδιάς, σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερο της κορύφωσης των
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας προγραμματίζει για αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 11το πρωί στον ΕΛΓΑ Πάτρας και στις 12 το μεσημέρι στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρί
Image
Image

Search