ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Πράσινο φως για την επανέναρξη των εκετελέσεων στις ΗΠΑ

Την έγκρισή του έδωσε σήμερα το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ για την επανάληψη των εκτελέσεων σε ομοσπονδιακό επίπεδο έπειτα από διακοπή 17 ετών, ακυρώνοντας την αναστολή τεσσάρων εκτελέσεων που είχε αποφασισθεί την προηγουμένη από δικαστήριο της Ουάσινγκτον.

«Ακυρώνουμε την προκαταρκτική εντολή του περιφερειακού δικαστηρίου και οι εκτελέσεις μπορούν να λάβουν χώρα όπως προβλεπόταν», ανακοίνωσε το Ανώτατο Δικαστήριο, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, αναφερόμενο στις εκτελέσεις τεσσάρων καταδικασμένων σε θάνατο που είχαν ανασταλεί χθες, Δευτέρα, από έναν δικαστή ο οποίος έκρινε πως οι προσφυγές των καταδικασμένων δεν είχαν εξετασθεί όλες.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Μια ομάδα Ισραηλινών αξιωματούχων θα ταξιδέψει στο Κάιρο τις επόμενες ώρες για να εκτιμήσει εάν η Χαμάς μπορεί να πεισθεί να προχωρήσει σε αλλαγές στην τελευταία της πρόταση για . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται περιοδείες και συσκέψεις στα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ, ώστε να προετοιμαστεί η 24ωρη πανελλαδική απεργία που αποφάσισε η συνομοσπονδία των δημοσίων υπαλλή . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η μετατροπή σε τζαμί και της Μονής της Χώρας, ενός μνημείου παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς με μοναδικά στον κόσμο βυζαντινά ψηφιδωτά, αποτελεί μια πολύ σοβαρή πρόκληση που φέ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οι εκδρομείς του Πάσχα από εχθές έχουν ξεκινήσει να επιστρέφουν στις μεγάλες πόλεις και από σήμερα το πρωί μέχρι το βράδυ θα κορυφωθεί η επιστροφή και βέβαια η κίνηση στις Εθνικές . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για “επαγγελματικό χτύπημα” κάνουν λόγο στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ αναφορικά με την ανατίναξη ΑΤΜ χθες το βράδυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο και κινήθηκαν τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας επίκουρου) Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου. Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες χθε
Image
Image

Search