ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Εξαφάνιση Μαντλίν: Αυτή είναι η πρώτη φωτό του βασικού υπόπτου - Γερμανοί Εισαγγελείς: Είναι νεκρή

Στη δημοσιότητα δίνεται η πρώτη φωτογραφία του βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν πριν από 13 χρόνια, η οποία δόθηκε στην αστυνομία από έναν φίλο του στον οποίο ομολόγησε ότι ήξερε τα πάντα σχετικά με το κοριτσάκι ενώ τα έπιναν σε ένα μπαρ, στη 10η επέτειο της εξαφάνισης του παιδιού, σύμφωνα με τη MailOnline.

 

Ο 43χρονος κατονομάστηκε ως ο Christian Brueckner, Γερμανός παιδόφιλος και διακινητής ναρκωτικών που φυλακίστηκε πέρυσι για τον βιασμό μίας 72χρονης Αμερικανίδας τουρίστριας το 2005, στην Πραΐα ντα Λουζ, 18 μήνες πριν από την εξαφάνιση της Μαντλίν.

 

Ο 43χρονος φέρεται να παραδέχτηκε σε φίλο του την αρπαγή της Μαντλίν ενώ τα έπιναν μαζί σε μπαρ στη δέκατη επέτειο της εξαφάνισής της όταν το πρόσωπό της εμφανίστηκε στην οθόνη της τηλεόρασης στη γερμανική παμπ. Τότε έδειξε στον φίλο του το βίντεο από τον ίδιο να βιάζει μια γυναίκα, με αποτέλεσμα ο φίλος του να δώσει την πληροφορία στην αστυνομία.

 

Ο βασικός ύποπτος εχει μακρά ιστορία σε σεξουαλικά εγκλήματα εναντίον γυναικών και παιδιών και ζούσε επί 12 χρονια στην Πορτογαλία και το Αλγκάρβε πριν από την εξαφάνιση της Μάντι.

 

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντίν – Γερμανός εισαγγελέας: Είναι νεκρή

 

Ο Γερμανός εισαγγελέας ανακοίνωσε ότι το κορίτσι πλέον θεωρείται νεκρό ενώ έχει ανακοινωθεί και ο βασικός ύποπτος για τον θάνατό της.

 

Οι γονείς της Μάντλιν Μακάν, η οποία το 2007 εξαφανίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από την Ποτρογαλία σε ηλικία τριών ετών, δήλωσαν σήμερα ότι η ανακοίνωση για την ύπαρξη ενός νέου υπόπτου είναι πιθανόν μια πολύ σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση.

 

Οι γονείς της αναζητούν ίχνη της Μάντλιν σε ολόκληρο τον κόσμο επί 13 χρόνια.

 

Η Μάντλιν εξαφανίστηκε από το δωμάτιο ξενοδοχείου στις 3 Μαϊου του 2007 στη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών στο θέρετρο Πράια ντα Λουζ του Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, ενώ οι γονείς της δειπνούσαν με φίλους εκεί κοντά.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ένωση Διαπραγματευτών Ελλάδας εξελέγη για πρώτη φορά η Πατρινή αντιστράτηγος ε.α., πολιτευτής της ΝΔ Αχαΐας Ευσταθία Γιαννιά, όπως κάνει γνωστό με ανάρτησή της στο facebook. . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από την Πάτρα στις 25 Απριλίου του 2024, στο ταξίδι της προς το Παρίσι για την 33η Ολυμπιάδα. Κατά τη διέλευσή της, θα σταθεί τιμητικά στο σπίτι που γε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 2.20 τα ξημερώματα στο χωριό Νησί της Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Ένας 36χρονος που οδηγούσε Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του, το αυτοκίνητό του έπεσε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα Γραφεία Προστασίας Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας των Νοσοκομείων, τα οποία μέχρι σήμερα δεν είναι επαρκώς γνωστά και δεν έχουν αξιοποιηθεί στο βαθμό που θα έπρεπε, μπο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ένωση Διαπραγματευτών Ελλάδας εξελέγη για πρώτη φορά η Πατρινή αντιστράτηγος ε.α., πολιτευτής της ΝΔ Αχαΐας Ευσταθία Γιαννιά, όπως κάνει γνωστό με ανάρτησή της στο facebook. Η ίδια ευχαρίστησε α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Πάτρα υποδέχεται σήμερα στο Δηµαρχείο της, την Ολυµπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυµπιακών Αγώνων «PARIS 2024». Η Φλόγα αναµένεται να φθάσει στην Πάτρα µέσω της Γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, η οποία φέτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Φλωρίνης, Τμήμα της Πανεπιστημίου, Αχαϊκή
Image
Image

Search