ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Αυστριακά ΜΜΕ: Τα ελληνικά νησιά ανοίγουν και πάλι για τους τουρίστες

Τονίζοντας πως στα ελληνικά νησιά δεν υπήρχαν κρούσματα κορωνοϊού, η αυστριακή εφημερίδα Salzburger Nachrichten υπογραμμίζει σε δημοσίευμά της ότι ταξιδιώτες που δεν βρίσκονται υπό καθεστώς καραντίνας μπορούν να ταξιδέψουν από Δευτέρα στα ελληνικά νησιά.

Αυτό, όπως η ίδια παρατηρεί, από τα τέλη Μαρτίου επιτρεπόταν μόνο σε μόνιμους κατοίκους των νησιών αυτών, για λόγους προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Αθήνα έχει ήδη ανακοινώσει σχέδια για επανεκκίνηση του τουρισμού από το εξωτερικό, και στα τέλη Μαΐου, το ελληνικό επιτελείο για την αντιμετώπιση της πανδημίας θα ανακοινώσει τον κατάλογο των χωρών από τις οποίες οι τουρίστες μπορούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα χωρίς να χρειάζεται να περάσουν σε καραντίνα δύο εβδομάδων.

Από 1η Ιουλίου ανοίγουν τα περιφερειακά αεροδρόμια

Προστίθεται δε, ότι ο Έλληνας υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης δήλωσε στην τηλεόραση ότι αυτές θα είναι χώρες με σχετικά λίγα κρούσματα κορωνοϊού, και αρχικά, από τις 15 Ιουνίου, πτήσεις από το εξωτερικό θα πραγματοποιούνται μόνον προς την Αθήνα.

Από την Αθήνα έγινε γνωστό πως από την 1η Ιουλίου, όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια θα ανοίξουν επίσης για πτήσεις από το εξωτερικό, ενώ, έλεγχος κορωνοϊού θα πραγματοποιείται στα ελληνικά αεροδρόμια δειγματοληπτικά μετά την προσγείωση από το εξωτερικό, αναφέρεται στο δημοσίευμα της Salzburger Nachrichten.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο επισκέφθηκαν σήμερα καθηγητές και μαθητές από την Κροατία και συγκεκριμένα από το σχολείο Poljoprivredno šumarska škola Vinkovci, στο π . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Ολυμπιονίκης και υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βούλα Πατουλίδου θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή  στις 12 το μεσημέρι τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Πε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργάνωσαν  διήμερη επιμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπουλου, του 53χρονου Β
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
Image
Image

Search