ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε ο Παναγιώτης Σάββας-Ιδιοκτήτης της ταβέρνας «1871» στην Άνω Πόλη

«Έφυγε» από τη ζωή ο Παναγιώτης Σάββας, ιδιοκτήτη επί σειρά ετών της ιστορικής ταβέρνας «1871» στην Άνω Πόλη στην οδό Αγίου Δημητρίου 47.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας και ιδιαίτερα στην Άνω Πόλη.

 Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης με ανακοίνωσή του συλλυπείται την οικογένεια και τους οικείους του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λίγα 24ωρα πριν βρεθεί τηλεοπτικά με την Ιωάννα Μαλέσκου στο «Tv Queen», έκανε δηλώσεις το μεσημέρι της Παρασκευής 26/4 στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» . . .
LIFE STYLE

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση δύο παιδιών. Η αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρημ . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Ως αλλεργία, χαρακτηρίζεται η δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, η οποία προκαλεί έντονη αντίδραση υπερευαισθησίας ενάντια σε συνήθως αβλαβείς ουσίες που βρίσκονται στο φ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φέρνει στην Πάτρα  για τρεις βραδιές την παράσταση "Ο Μέγας Ιεροεξεταστής",  στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Μηχανουργείο. Οι παραστάσεις έχουν προγραμματισ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας το 1996 στην Ατλάντα και Αργυρός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Κακλαμανάκης αναγορεύεται σήμερα σε επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Λογοθεραπείας και Φυσικοθερ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ – Ημέρα Δράσης του Προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών. Στην εκδήλωση που είχε τίτλο «Μα
Image
Image

Search