ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Αιγιαλείας: «Όχι συναθροίσεις»

Την ανησυχία του για την «χαλαρότητα» με την οποία αρκετοί, δυστυχώς, συμπολίτες έχουν πάρει τα μέτρα προφύλαξης κατά του κορωνοϊού, εκφράζει ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, μιας και το πρωί της Δευτέρας παρατηρήθηκε συνωστισμός σε κεντρικά σημεία της πόλης και ιδιαίτερα κοντά σε τράπεζες. Ο κ. Καλογερόπουλος επικοινώνησε με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου κ. Βασίλη Ροδόπουλο, ο οποίος συμμερίστηκε την αγωνία του δημάρχου για την όλη κατάσταση. 

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Καλογερόπουλος, οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν πως τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας και πως οι άσκοπες μετακινήσεις και συναθροίσεις, πέραν του ότι απαγορεύονται, μπορούν να γίνουν η αιτία να εξαπλωθεί στην πόλη ο επικίνδυνος ιός, με απρόβλεπτα και δυσάρεστα αποτελέσματα. «Μένουμε σπίτι, τηρούμε όλα τα μέτρα προφύλαξης, προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Δεν πρέπει να πάει χαμένη η προσπάθεια όλων μας από την αδιαφορία ολίγων. Έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο αγώνα που κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα αν συμπεριφερόμαστε έτσι χαλαρά» τονίζει ο δήμαρχος σε δήλωσή του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Δεχθήκαμε λεκτική επίθεση από τον Φλώρο, άρχισε να μας απειλεί και να μας βρίζει. Για να τον αποφύγουμε λοιπόν βγήκα εκτός της αιθούσης» περιγράφει ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύση . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα 3-0 στην OPAP Arena από την ανώτερη ΑΕΚ, η οποία παρέμεινε πρώτη διευρύνοντας τη διαφορά από τους πράσινους στο +4, με τον Φατίχ Τερίμ να δηλώνει πω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το αθηναϊκό ντέρμπι της OPAP Arena βάφτηκε κιτρινόμαυρο, καθώς η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Η . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στραβοπάτησε ο Ολυμπιακός στο Κλεάνθης Βικελίδης και οι ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου μειώθηκαν αισθητά. Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Άρη για την 7η αγωνιστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν τις τεράστιες αναμο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, για το θέμα των συμβασιούχων της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, το Σώμα ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, την ακόλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειά
Image
Image

Search