ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρέθηκαν μέχρι και τζακούζι στις φυλακές Κορυδαλλού

 Μέχρι και τζακούζι εντόπισαν σε κελί των φυλακών Κορυδαλλού οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, δήλωσε στο ΣΚΑΙ 100,3 η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, η οποία έχει τεθεί γενική συντονίστρια για τη μετεγκατάσταση των φυλακών Κορυδαλλού στην περιοχή του Ασπροπύργου.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα κελιά των φυλακών δεν έκλειναν ποτέ το βράδυ, με αποτέλεσμα οι κρατούμενοι να πηγαίνουν από το ένα κελί στο άλλο, να παίζουν χαρτιά, ακόμα και να κάνουν πάρτι.
Η κα Νικολάου δήλωσε ότι το τζακούζι ξηλώθηκε και από τον Αύγουστο τα κελιά το βράδυ κλειδώνουν κανονικά.
Σχετικά με τη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο, ανέφερε ότι στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2022, σημειώνοντας πάντως ότι αυτό αποτελεί φιλόδοξο στόχο.
Τόνισε ότι ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει για το τι θα γίνει στη θέση των φυλάκων στον Κορυδαλλό.
Τέλος, ανέφερε ότι σε ένα με δύο μήνες θα έχει λυθεί το πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού στις φυλακές.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
Image
Image

Search