ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαχαίρωσαν 18χρονη στο κέντρο κράτησης στη Μόρια

 

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μία 18χρονη από το Αφγανιστάν, η οποία φιλοξενείτο στο ΚΥΤ Μόριας.

 

Η νεαρή δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 20χρονο ομοεθνή της, που την χτύπησε στο στήθος και στην κοιλιά.

 

Η κατάσταση της υγείας της κοπέλας κρίνεται κρίσιμη, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία, που συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή ένας 20χρονος κατέληξε στα τραύματά του, από επίθεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού στο ΚΥΤ Μόριας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν εννέα άτομα και σχηματίσθηκανσυνολικά οκτώ δικογραφίες για υποθέσεις ενδοο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 το Επιμελητήριο Αχαΐας επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Πάτρα.         Τον υφυπουργό υποδέχθηκ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα μεταφέρονται από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οι 64 συλληφθέντες που σχετίζονται με την υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από νωρίς το πρωί στην Δυτική Ελλάδα καθιστούν εξαιρετικά δυσχερή την κυκλοφορία των δίκυκλων και των φορτηγών κενών φορτίου στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν εννέα άτομα και σχηματίσθηκανσυνολικά οκτώ δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 το Επιμελητήριο Αχαΐας επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Πάτρα.         Τον υφυπουργό υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Πλάτων
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από νωρίς το πρωί στην Δυτική Ελλάδα καθιστούν εξαιρετικά δυσχερή την κυκλοφορία των δίκυκλων και των φορτηγών κενών φορτίου στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου “Χαρίλαος Τρικούπης”
Image
Image

Search