ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο η συνέχιση των εργασιών κλαδέματος στα Υψηλά Αλώνια

Συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό οι εργασίες κλαδέματος με καλαθοφόρα οχήματα των πεύκων που βρίσκονται περιμετρικά της πλατείας Υψηλών Αλωνίων από τα συνεργεία του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Πατρέων.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και το πρωί του Σαββάτου.

Οι εργασίες γίνονται υπό την επίβλεψη των υπαλλήλων - γεωπόνων του Δήμου με σκοπό την ασφάλεια των συνδημοτών μας και γενικά τον καλλωπισμό της πλατείας. 

Οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται πέριξ  της πλατείας παρακαλούνται να συμβάλλουν στη διευκόλυνση   των εργασιών, απομακρύνοντας από την πλατεία, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες,  κάθε είδους αντικείμενο που μπορεί να τις παρεμποδίσει τις εργασίες, όπως κατασκευές, τραπεζοκαθίσματα,  ψυγεία και καλώδια ρεύματος, οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι να δείξουν κατανόηση και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των εργαζομένων, προκειμένου να εκτελούνται με ασφάλεια οι εργασίες αλλά και οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμευμένα τους οχήματα από τα σημεία που γίνονται οι εργασίες

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ο Στέλιος Σαφαρίκας, έπειτα από γενναία μάχη με σοβαρή ασθένεια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.Η δυσάρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην άσκηση με την ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024», που διοργάνωσε η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Ελλάδος έδωσε το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης, ο ο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κόντη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Χρήστος Κόντης γ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη, πρωινές ώρες της Τετάρτης, 15 Μαΐου 2024, σε περιοχή της Αττικής, 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ο Στέλιος Σαφαρίκας, έπειτα από γενναία μάχη με σοβαρή ασθένεια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.Η δυσάρεστη είδηση σκόρπισε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην άσκηση με την ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024», που διοργάνωσε η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Ελλάδος έδωσε το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης, ο οποίος προσπαθεί να ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα υποδεχθεί  αύριο Σάββατο στο νέο Δημαρχείο από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, εκείνους που έζησαν το κτήριο του παλαιού Αρσακείου ως μαθητές, εκπαιδευτικοί
Image
Image

Search