ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για διεθνές ένταλμα σύλληψης και παράνομη είσοδο και παραμονή στη Χώρα μας

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας 25χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  διεθνές ένταλμα σύλληψης, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Σύλληψη αλλοδαπού για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αχαΐας, ένας  18χρονος αλλοδαπός, διότι σεέλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε να μεταφέρει ως οδηγός αυτοκινήτου, τέσσερις ομοεθνείς του, οι οποίοι στερούνται ταξιδιωτικώνεγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην Χώρα μας.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι  αφαίρεσε από λυόμενες οικίες ημεδαπού εξοπλισμό και διάφορα αντικείμενα, ενώ παράλληλα προκάλεσε φθορές στον οικιακό εξοπλισμό, συνολικής αξίας(4.000) ευρώ. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 40χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κλιματιστικό μηχάνημα, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 61χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία τουείχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, για χρέη προς το Δημόσιο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, κλοπή η οποία διαπράχθηκε πριν από πέντε ημέρες σε χωριό της Ηλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Ειδικότερα, ο 40χρονος την 4/10/2019 αφαίρεσε μοτοποδήλατο 46χρονου ημεδαπού.Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το δίκυκλο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 64ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού    Αντιρρίου-Ιωαννίνων,  από αστυνομικούς  της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, οδηγώντας το αυτοκίνητο του, αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο μέθης.

Σύλληψη ημεδαπού  για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε οικία 38χρονου ημεδαπού με σκοπό την κλοπή, ωστόσο έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η μεγάλη έξοδος του Πάσχα ξεκίνησε ήδη. Από το πρωί της Παρασκευής οι πρώτοι φοιτητές πήραν το δρόμο για τον προορισμό που θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα ενώ δεν είναι λίγες οι ο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύο βράδια μετά από το επικό πρώτο ματς της σειράς, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός έδωσαν την Παρασκευή (26/4) ακόμα μία εκπληκτική μάχη στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Αυτή τη φορά χαμογέλασ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λέστερ επιστρέφει στην Premier League μία σεζόν έπειτα από τον υποβιβασμό της στην Championship. Οι "αλεπούδες" δεν αγωνίστηκαν, όμως η συντριβή της Λιντς από την ΚΠΡ με 0-4 στο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πολύ σκληρή για να βρεθεί με την “πλάτη στον τοίχο” από το δεύτερο, μόλις, παιχνίδι αποδείχθηκε η Μονακό, που επικράτησε με 93-88 της Φενέρμπαχτσε και ισοφάρισε τη σειρά των playof . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
Image
Image

Search