ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο οι νέες συλλήψεις για κλοπές και όπλα

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 54χρονος ημεδαπός, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία 39χρονης ημεδαπής, την απείλησε με όπλο και λεκτικά.

Επίσης συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι στις 10-07-2017 το βράδυ, στην Πάτρα αφαίρεσε ένα σταθμευμένο ποδήλατο, αξίας (610) ευρώ, ενώ χθες (11-07-2017), το μεσημέρι αφαίρεσε από ανασφάλιστο σταθμευμένο ταξί, το χρηματικό ποσό των (25) ευρώ.
Ο δράστης έγινε άμεσα αντιληπτός από άλλους οδηγούς ταξί, στον τόπο του περιστατικού, όπου αφού τον ακινητοποίησαν, συνελήφθη από τους
αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή.
Από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι, στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων για την νόμιμη παραμονή του στην Χώρα μας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Άγνωστος στο διαδίκτυο δημιούργησε ψεύτικο προφίλ σε πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης και παρίστανε ότι είναι η Καλομοίρα, κάτι το οποίο έκανε γνωστό η ίδια από το προφίλ της σ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΛΑΘΟΥΣ της Πολύνας Γκιωνάκη   Κυριακή 12 Μαΐου, στις 20:00, στο θέατρο ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΕΧΝΗΣ (Μαιζώνος 271, Πάτρα) Η ζωή και ο θάνατος της μεγάλης ηθοποιού Ελένης Παπαδάκη, που . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Θέατρο Λιθογραφείον παρουσιάζει: «Ιω – Εκείνη», ένας μονόλογος για την έμφυλη βία.16-19 Μαΐου στις 21.30 στο θέατρο ΛιθογραφείονΣκληρός, καθημερινός, αστείος, τρυφερός, αποτελού . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Μια απρόσμενη συσχέτιση μεταξύ της βιταμίνης D και του εντερικού μικροβιώματος, που συμβάλλει στην ανοσία κατά του καρκίνου και αυξάνει την αποτελεσματικότητα της ανοσοθεραπείας, ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογ
Image
Image

Search