ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του αλόγου που είχε εγκαταλειφθεί σε άθλια κατάσταση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Βελβίτσι Αχαίας, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, 42χρονος ημεδαπός, διότι είχε εγκαταλείψει άλογο, ιδιοκτησίας του, μέσα σε οικόπεδο στο έδαφος.
Ειδικότερα αστυνομικοί του Α΄ Α.Τ. Πατρών, μετέβησαν στο σημείο, όπου βρήκαν το ζώο στην ξαπλωμένο στο έδαφος και με αδυναμία να σηκωθεί και κλήθηκε κτηνίατρος, ο οποίος του χορήγησε κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, γνωματεύοντας πιθανό στιγμιαίο χτύπημα στη λαγόνια περιοχή του σε απροσδιόριστο χρόνο και με διαφαινόμενη την εγκατάλειψή του.
Πραγματοποιήθηκε η ασφαλή μεταφορά τόσο του αλόγου, όσο κι ενός μικρού πουλαριού, περίπου πέντε μηνών. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει προσωρινά στις 10 Μαΐου 2024 η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού, για το 2024, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογέν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Βαρβάκειο Αγορά στο κέντρο της Αθήνας επισκέφτηκε το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου συζήτησε με επαγγελματίες και πελάτες «Η αξιοκρατία λείπει στη χώρ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μείωση της θετικότητα παρουσιάζουν οι ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος - SARS/CoV-2, ιοί γρίπης και αναπνευστικός συγκυτιακός ιός/RSV.  Σε υψηλά όμως για την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχές, εκπαιδευτικές κοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομικά αδύναμους συμπολ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν εννέα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά δεκατρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει
Image
Image

Search