ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Διαψεύδει ο δικηγόρος της οικογένειας τα περί γιατρού που φέρεται να χαρακτήριζε το εμβόλιο νερό

24-08-2021 Διαψεύδει το περιστατικό με τον γιατρό από την Πάτρα που φέρεται να συμβούλευε τους ασθενείς του να μην κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού χαρακτηρίζοντάς το «νερό», ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Μπέσκος με ανάρτησή του κάτω απο την ανάρτηση γνωστής Πατρινής που αναφέρεται στην καταγγελία του θείου της οικογένειας.

Το όλο θέμα ξεκίνησε μετά από σχετική ανάρτηση του θείου ενός 45χρονου  που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπως και δύο άλλα μέλη της ίδιας οικογένειας. Η ειδηση μεταδόθηκε πανελληνίως και προκάλεσε ακόμα και την παρέμβαση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδου που φέρνει το θέμα στη Βουλή.

Ο δικηγόρος όμως της οικογένειας υποστηρίζει με σχετικό του σχόλιο στην ανάρτηση της κοπέλας που αναπαρήγαγε το σχόλιο του θείου του 45χρονου  ότι το συμβάν ουδέποτε έλαβε χώρα.

Ο Γιώργος Μπέσκος υποστηρίζει ότι τα όσα αναφέρονται είναι «ψευδέστατα» και αποτελούν «παραπληροφόρηση» καθώς ο θείος ανέφερε ότι είχε γίνει λάθος εκτίμηση και για αυτό το λόγο κατέβασε τη δική του ανάρτηση.

23-08-2021 Μέλη μιας οικογένειας από το Αίγιο, κατόπιν οδηγιών γιατρού που έλεγε ότι «τα εμβόλια έχουν νερό», δεν εμβολιάστηκαν και τώρα νοσηλεύονται με κορωνοϊό στην Πάτρα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει συγγενής τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία συγγενή τους, την οποία μεταφέρει στο Facebook η Μ. Ξ., ο εν λόγω γιατρός τους παρότρυνε να μην εμβολιαστούν, παρά το γεγονός ότι ο ένας εκ των νοσούντων σήμερα, πάσχει από ζάχαρο.

Η ανάρτηση στο Facebook

«Διαβάστε το φίλοι μου και μη ,όλοι εσείς που αρνείστε ,να εμβολιαστείτε

απο Α. Ρ.

<<Καλημέρα Μαρία μου Έχω στο Νοσοκομείο τού Ρίου τον ανιψιό μου και την πεθερά του στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Τον πεθερό του στο νοσοκομείο του Ρίου. Ο Ανιψιός μου είναι σαραπεντε χρονών Έχει μέσα στο νοσοκομείο δεκαπέντε μέρες Δεν ήταν ότι δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Αλλά ο γιατρός που τον παρακολουθουσε για το Ζάχαρο που έχει ήταν εναντίον τού εμβολίου Συγκεκριμένα του έλεγε <Έλα ρε που θα πας να εμβολιαστείς νερό έχουν τα εμβολια Ούτε εσύ να πας και κανένας από την οικογένειά >Ο κύριος αυτός δουλεύει σε νοσοκομείο της Αχαΐας δεν θα πω το όνομά του για λόγους που τους καταλαβαινεις. Η οικογένεια έχει διαλυθεί. Ολοι μας είμαστε διαλυμένοι .Με το καλό να γυρίσει σπίτι τού ο ανιψιός μου Και με τον Κύριο αυτόν θα τα πούμε στα δικαστήρια. Ο κύριος αυτός δολοφονεί μία ολόκληρη οικογένεια. Οι δολοφόνοι γιατροί ζούνε ανάμεσα μας. Όταν τον πήρε η γυναίκα του τηλέφωνο και του είπε: "γιατρέ ο πυρετός έφτασε σαράντα θα τον πάω στο νοσοκομείο{. Η απάντηση του ήταν:< δώστε του ένα ντεπον>... Η γυναίκα του δεν τον άκουσε τον πήγε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αιγίου και απο εκεί στο νοσοκομείο τού Ρίου Οι εγκληματίες γιατροί ζούνε ανάμεσα μας. Ο Κύριος αυτός ούτε πνευμονολογος ήταν Είναι παθολόγος με ειδικότητα στο διαβήτη Να ζήσει ο ανιψιός μου Τα υπόλοιπα στη δικαιοσύνη>>.......».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ακαρνανίας,  Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν πέντε άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά επτά νέες δικογραφίες για υποθέσεις . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένει στην επιλογή της η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα να αποκαλεί τη χώρα της, όχι Βόρεια Μακεδονία αλλά Μακεδονία, καθώς σε μια νέα ανάρτηση και θέλοντας να ευχαριστήσει την Σουηδία . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Απέκτησε κάγκελα και μάλιστα κίτρινου χρώματος το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας και ειδικότερα το τμήμα στον Μώλο, που εδώ και χρόνια έχει λάβει την μορφή ενός παράνομου ατελείωτου π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τα Διαγνωστικά Κέντρα και οι κλινικοεργαστηριακοί γιατροί και αυτή την εβδομάδα, διαμαρτυρόμενοι για το clawback και rebate. Οι εργαστηριακοί γιατροί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ακαρνανίας,  Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν πέντε άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά επτά νέες δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τα Διαγνωστικά Κέντρα και οι κλινικοεργαστηριακοί γιατροί και αυτή την εβδομάδα, διαμαρτυρόμενοι για το clawback και rebate. Οι εργαστηριακοί γιατροί της Πάτρας μετέχουν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ο
Image
Image

Search