ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα:Πέθανε από κορονοϊό δικαστική υπάλληλος

Η 55χρονη υπάλληλος του Πρωτοδικείου Πατρών που νοσηλευόταν εδώ και εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών έχοντας προσβληθεί από τον κορονοϊό, έχασε τη μάχη χθες τα ξημερώματα.

Το γεγονός βύθισε στο πένθος την οικογένειά της και προκάλεσε βαθιά θλίψη στους συναδέλφους της, δικαστικούς υπαλλήλους, τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς αλλά και τους δικηγόρους.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Γνώμη» ήταν το πρώτο θύμα της πανδημίας στους κόλπους του Δικαστικού Μεγάρου της Πάτρας και το γεγονός προκάλεσε μεγάλο σοκ στους συναδέλφους της.

Έμελλε, όμως, να μην κατορθώσει να συντρίψει τον ύπουλο εχθρό, που την καθήλωσε επί 1,5 περίπου μήνα στην ΜΕΘ Covid του ΠΓΝΠ και να φύγει πολύ νωρίς για το αιώνιο ταξίδι…

Η κηδεία της έγινε χθες το απόγευμα στην ιδιαίτερη πατρίδα της σε κλίμα βαριάς οδύνης και συντριβής και με όλα τα μέτρα περιορισμού που προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μεταφέρθηκε πολυτραυματίας μια 22χρονη κοπέλα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου σε περιοχή του Ηλειακ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Φωτιά έπιασε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή Αττικής, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, με τραγικό αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του άτομο που εγκλωβίστηκε. Μετά από παρέμβαση της Πυροσβεσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κατάνυξη και λαμπρότητα γιορτάζουν οι πιστοί σε όλη τη χώρα σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, την Ανάσταση του Θεανθρώπου και τη νίκη της ζωής επί του θανάτου.   Το έθιμο προστάζει τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο με μια 49χρονη γυναίκα να δολοφονεί τον 70χρονο πατέρα της το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04/05/2024), ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ειδοποίησε η ίδια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σας αρέσει να περπατάτε στα ταξίδια σας και να γνωρίζετε το μέρος που επισκέπτεστε με τα πόδια; Αυτές οι πόλεις διευκολύνουν τους περιπάτους με μονοπάτια, περατζάδες, μικρότερη πιθανότητα για βροχή κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, επίσημα Γέφυρα Χαρίλαου Τρικούπη, θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 8ης Μαΐου στα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να υπενθυμίσει στους πολίτες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δύο ειδικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας προγραμματίστηκαν για την ίδια ημέρα, την Δευτέρα 13 Μαϊου. Μάλιστα η μία θα αφορά την έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσεις, ενώ η δε
Image
Image

Search