ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυτική Ελλάδα: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη  αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του  Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών για λαθρεμπορία.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μεταλλικό πτυσσόμενο μαχαίρι.

Εξιχνίαση κλοπής

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του  Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, κλοπή που διαπράχθηκε  πριν από ένα μήνα περίπου σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών, δυο ενηλίκων και ενός ανήλικου, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. Ειδικότερα, οι δράστες την 29/01/2021 αφαίρεσαν από σταθμευμένο ανασφάλιστο όχημα ημεδαπού, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και δυο τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες πραγματοποίησαν συναλλαγές σε εμπορικά καταστήματα, συνολικής αξίας (237,48) ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και βεβαίωση διοικητικών προστίμων Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε, ως ιδιοκτήτης, γυμναστήριο, όπου γυμνάζονταν δυο άτομα. Στον άνδρα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ  στα δύο άτομα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μίλαν σώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφαρίζοντας σε 2-2 την Πόρτο, οδήγησε το ζευγάρι στα πέναλτι κι εκεί εμφανίστηκε καλύτερη, παίρνοντας τη νίκη με 4-3 και μαζί την πρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search