ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα 534 ευρώ: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές για τις αναστολές Ιανουαρίου

Σε λίγες ημέρες θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ σε εργαζομένους, που βρίσκονται σε αναστολή τον Ιανουάριο.

 

Το Υπουργείο Εργασίας με ανακοίνωσή του τονίζει πως την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές αποζημιώσεων ειδικού σκοπού από μονομερείς δηλώσεις.

 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι πληρωμές αυτές αφορούν τρεις κατηγορίες εργαζόμενων: 

 

Επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού, ξεναγούς και τουριστικούς οδηγούς για τους μήνες Σεπτέμβριο-Οκτώβριο 2020.

Επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού για τους μήνες Νοέμβριο-Δεκέμβριο 2020.

Απολυμένους λόγω του κυκλώνα «ΙΑΝΟΣ».

Επίσης, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 θα γίνουν οι πληρωμές της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας στους εργαζόμενους στο πλαίσιο του Μηχανισμού «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για τον μήνα Ιανουάριο 2021, καθώς και για τους μήνες Σεπτέμβριο-Δεκέμβριο 2020 κατόπιν των αρχικών δηλώσεων και ορθών επαναλήψεων.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search