ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Προσπάθησαν να κλέψουν την κάμερα τηλεοπτικού συνεργείου

Αναστάτωση προκλήθηκε περίπου στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Γεωργίου, μπροστά στα σκαλιά του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων. Την ώρα που τα τηλεοπτικά συνεργεία κάλυπταν το ρεπορτάζ για τη σιωπηρή – συμβολική διαμαρτυρία καρναβαλιστών, 2 άγνωστοι επιχείρησαν να κλέψουν την κάμερα  τηλεοπτικού συνεργείου.

Άμεσα όσοι βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να φωνάζουν στους 2 επιτήδειους, ενώ ο εικονολήπτης του συνεργείου κατάφερε να κινητοποιήσει και να απομακρύνει τον έναν από τους δύο.

Αποτέλεσμα της έντασης που προκλήθηκε ήταν να φτάσουν εκεί αστυνομικοί που βρίσκονταν στην Πλατεία Γεωργίου και να συλλάβουν τον έναν από τους 2, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να ξεφύγει τρέχοντας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η Κοραλία Καράντη μίλησε για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, την προσωπική της ζωή, αλλά και το φλερτ που δέχεται.Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κ . . .
LIFE STYLE

Ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε για τη συνεργασία του με τον Άντονι Χόπκινς, αλλά και τη συμμετοχή του στο πρώτο του μιούζικαλ.Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Duke Productions παρουσιάζει μετά  την επιτυχία της  στο θέατρο Αλκμήνη στην Αθήνα,  στο θέατρο  Act στην Πάτρα για 2 μόνο παραστάσεις. 26 Απριλίου και 20 Μαΐου στις 21.15 το έ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με την παρουσία πλήθος κόσμου και πολλών προσωπικοτήτων από τους χώρους της πολιτικής, της δικαιοσύνης, της δημόσιας τάξης και του δικηγορικού λειτουργήματος, παρουσιάστηκε  στην . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην απεργία της Ομοσπονδίας τους συμμετέχουν την Τετάρτη και οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας. Κύριο αίτημα είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου για το δικαστικό χάρτη και να μην καταργηθεί – συγχωνευ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, συνέρχεται σε ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής, την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 16.00.  Το Σώμα θα συνεδριάσει στην αίθουσα του Περι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται, ότι σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου, από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης σε τ
Image
Image

Search