ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2021: Πότε πληρώνονται

Από την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2021 ξεκινά η πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 14ης Ιανουαρίου 2021 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:
Κύριες και επικουρικές συντάξεις

Στις 25 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 26 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Στις 27 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Στις 28 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ποινές που φτάνουν τις πρόσκαιρες καθείρξεις έως 15,5 χρόνια και χρηματικές ποινές μέχρι 100.000 ευρώ, καταδικάστηκαν 50 κατηγορούμενοι που κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή στο κ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό περιστατικό στη διάρκεια του οποίου μία γυναίκα μαχαίρωσε δύο άτομα εκτυλίχθηκε πριν από λίγα 24ωρα στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη. Πληροφορίες της ιστοσελίδας, cr . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον αστυνομικό , οδηγό υπηρεσιακού βουλευτικού αυτοκινήτου, που κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της ανθρωποκτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιοκτήτης στάβλου στην περιοχή της Ημαθίας κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος δύο μαθητριών, οι οποίες κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής έκαναν ιππασία. Τα κορίτσια η . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας το 1996 στην Ατλάντα και Αργυρός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Κακλαμανάκης αναγορεύεται σήμερα σε επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Λογοθεραπείας και Φυσικοθερ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ – Ημέρα Δράσης του Προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών. Στην εκδήλωση που είχε τίτλο «Μα
Image
Image

Search