ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: «Παγωμάρα» στα σχολικά κυλικεία την πρώτη ημέρα λειτουργίας

Τα σχολικά κυλικεία είναι ο πρώτος κλάδος που πλήρωσε το βαρύ τίμημα του lock down λόγω της πανδημίας του Covid 19.

Προσπαθήσαμε να επιβιώσουμε όλους αυτούς τους έξι μήνες και να επιστρέψουμε στη δουλειά μας με αξιοπρέπεια, δυστυχώς η πραγματικότητα ήταν οδυνηρή. Η πτώση άγγιξε το 90% σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές.

Οι επιχειρήσεις μας άνοιξαν κάτω από ασφυκτικό υγειονομικό πρωτόκολλο σε σύγκριση με τις γειτονικές επιχειρήσεις εστίασης τη στιγμή που για τις δεύτερες το κράτος έχει νομοθετήσει μειώσεις μέχρι τέλος του έτους.

Καλούμε τους διευθυντές, καθηγητές των σχολείων, γονείς και μαθητές να στηρίξουν την επιχείρηση που συντηρεί τη σχολική τους μονάδα.

Τέλος ζητάμε για πολλοστή φορά από το δήμο και την κυβέρνηση να σκύψει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε . Να βοηθήσουν την παρούσα κατάσταση και να δώσουν νομοθετικό πλαίσιο ώστε τα πάγια αιτήματα μας, αιτήματα που έχουμε καταθέσει από τη πρώτη στιγμή, να υλοποιηθούν.

Τα αιτήματα μας

1. Την απαλλαγή του ενοικίου του 2ου τριμήνου (2019-2020).

2. Την μείωση κατά 50% των ενοικίων για τα επόμενα δύο χρόνια.

3. Την παράταση των συμβάσεων μισθώσεων που λήγουν το 2019, για δύο ακόμη χρόνια σε όσους το επιθυμούν.

4. Η επιστροφή των εγγυήσεων σε όσους κυλικειάρχες επιθυμούν να λήξουν πρόωρα την σύμβασή τους

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, έχοντας ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί, ολοκληρωμένες . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 18-04-2024/1230 και κοινοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Τη Δευτέρα 22 Απριλίου προγραμματίζοντα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευμα με ωράριο Υπηρεσί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, έχοντας ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί, ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, στα σχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Τη Δευτέρα 22 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έ
Image
Image

Search