ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτη ενημέρωση το απόγευμα από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νικο Χαρδαλιά

«O Yφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον COVID-19, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, στις 18:00, στο Υπουργείο Υγείας».

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση, που σηματοδοτεί την “επανεμφάνιση” του κ. Τσιόδρα.

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο λοιμωξιολόγος έχει διάσταση απόψεων με την κυβέρνηση στο θέμα της αντιμετώπισης της πανδημίας και πως γι αυτό έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο ο Στέλιος Πέτσας στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων την Δευτέρα (03.08.2020) τόνισε πως ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν έχει αποσυρθεί και δεν υπάρχει κάποιο θέμα.

Αντιθέτως παραμένει επικεφαλής της ομάδας των ειδικών και συμμετέχει κανονικά στις συσκέψεις υπό τον πρωθυπουργό για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Η αύξηση των κρουσμάτων και η τηλεδιάσκεψη που θα κάνει ο πρωθυπουργός όλο τον Αύγουστο τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή) φούντωσε ξανά τις φήμες περί επιστροφής του Σωτήρη Τσιόδρα στην καθημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό.

Στη χθεσινή ενημέρωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας διέψευσε τα σενάρια περί απόσυρσης του κ.Τσιόδρα λόγω διαφωνιών με τις επιλογές της κυβέρνησης.

Καμία απόσυρση, ξεκαθάρισε, επισημαίνοντας ότι ο κ.Τσιόδρας παραμένει επικεφαλής της επιτροπής του υπουργείου Υγείας και συμμετείχε σε όλες τις συσκέψεις υπό τον πρωθυπουργό πριν την καθιέρωση της συγκεκριμένης τηλεδιάσκεψης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όμως απέκλεισε και το ενδεχόμενο αυτή τη στιγμή να επιστρέψει η καθημερινή ενημέρωση από το δίδυμο Τσιόδρα- Χαρδαλιά (υπενθυμίζεται ότι πλέον ενημερώνει αλλά όχι καθημερινά μόνο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας).

«Αυτό που εξετάζουμε σε καθημερινή βάση είναι τι πίεση ασκείται στο ΕΣΥ από τα αυξημένα κρούσματα, ιδίως εάν η πίεση αυξηθεί πολύ στις ΜΕΘ και στους διασωληνωμένους, τότε θα κρούσουμε μεγαλύτερο καμπανάκι κινδύνου» είπε.

Έτσι άφησε ανοιχτό, εάν η κατάσταση μπει σε επικίνδυνη τροχιά, να επιστρέψει στις οθόνες ο κ.Σωτήρης Τσιόδρας ως το ύστατο επικοινωνιακό όπλο της κυβέρνησης για να κατανοήσουν οι πολίτες την ανάγκη τήρησης των μέτρων, στη χάραξη των οποίων ο κ.Πέτσας θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής έχει πάντα ενεργό ρόλο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, εξαιρετικά χαμηλά είναι τα ποσοστά των ψήφων που λαμβάνει ενόψει των ευρωεκλογών η προσκείμενη στην παράταξη Μακρόν λίστα της Βαλερί Αγιέρ στους νέο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για «στοχευμένη επίθεση» στα Social Media εδώ και πολύ καιρό από τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο έκανε λόγο η δικηγόρος του Ανεξάρτητου πρώην βουλευτή των Σπαρτιατ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγάλη αγάπη του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη είναι τα βιβλία. Δεν είναι τυχαίο που ασχολείται επαγγελματικά, εδώ και αρκετά χρόνια, με τις εκδόσεις συγγραμμάτων. Έτσι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγάλη αγάπη του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη είναι τα βιβλία. Δεν είναι τυχαίο που ασχολείται επαγγελματικά, εδώ και αρκετά χρόνια, με τις εκδόσεις συγγραμμάτων. Έτσι, ανταποκρίθηκε θετι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στην ομιλία του, κατά τη σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων είπε τα εξής: Τις προηγούμενες ημέρες ήρθε στην επιφάνεια
Image
Image

Search