ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Υπερήφανοι οι Μεσσήνιοι για τον Χρήστο Μπούρα

Συγχαρητήρια από τους συμπατριώτες του, Καθηγητή του τμήματος Η/Υ Χρήστο Μπούρα για την εκλογή του ως νέος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών εξέφρασε η πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Πάτρας «Ο Παπαφλέσσας» Πηνελόπη Λαμπούση και η γενική γραμματέας Σταυρούλα Ταβουλαρέα.

«Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την κοινή καταγωγή μας και νιώθουμε απέραντη χαρά! Είναι ένας άνθρωπος με επιστημονική ευρυμάθεια και αταλάντευτο ήθος που είναι πάντα κοντά στον Παμμεσσηνιακό Σύνδεσμο Πατρών« Ο Παπαφλέσσας». Είναι από τους πνευματικούς ταγούς της χώρας μας που με απλότητα και καλοσύνη συγχρωτίζεται με το κοινωνικό σύνολο!», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους, εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Τσέλσι και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν θα συνεχίσουν μαζί αφού οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους, με την Telegraph να κάνει την αποκάλυψη και να έρχεται λίγη . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπάγερν Λεβερκούζεν εμφανίζεται ως η ομάδα που είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το Europa League και να κάνει δύο τα τρόπαιά της τη φετινή σεζόν μετά από τον τίτλο της Bu . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετά από 38 χρόνια στους πάγκους και μια καριέρα στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και δεκάδες τίτλους ο Κλαούντιο Ρανιέρι σε ηλικία 72 ετών αποφάσισε να αποσυρθεί και να πει αντ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χωρίζουν, όπως όλα δείχνουν, οι δρόμοι της Λαμίας με τον Λεωνίδα Βόκολο καθώς η διοίκηση της ομάδας δεν τα βρήκε με τον Έλληνα τεχνικό για την ανανέωση του συμβολαίου του και πληρο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Θεσμική Θωράκιση των Περιφερειών αλλά και η Αγροτική Ανάπτυξη, αποτελούν τα αντικείμενα διαβούλευσης που θα απασχολήσουν το διήμερο Θεματικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας που θα πραγματοπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματία έναν δικυκλιστή σημειώθηκε στη 1 μετά το μεσημέρι στο ρεύμα εισόδου της Πατρών Αθηνών κοντά στην Πυροσβεστική. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο συγκρού
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογoς  Πατρών αναφέρει σε ανακοίνωση του:  Μη διαβίβαση στο e-send (πράξη πληροφοριακού χαρακτήρα) εξομοιώνεται με φοροδιαφυγή παρά το γεγονός πως η επιχείρηση έχει κόψει όλες τις
Image
Image

Search