ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση του δημάρχου Πατρέων με τον Εμπορικό Σύλλογο

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Εισαγωγικού Πατρών στις 29 Ιουνίου συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη ο οποίος συνοδευόταν και από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Πλέσσα.

Στην συνάντηση αναφέρθηκαν από τον Πρόεδρο του Συλλόγου και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο καθώς και γενικότερα θέματα της οικονομικής ζωής αλλά και της καθημερινότητας των πολιτών της πόλης. Ζητήθηκε από την Δημοτική αρχή η στήριξη με κάθε διαθέσιμο απ΄αυτήν μέσο των μικρομεσαίων τοπικών επιχειρήσεων και η ανάγκη συνεργασίας και συνεννόησης για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την πόλη.

Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στα σχέδια αναπλάσεων που δρομολογούνται το επόμενο χρονικό διάστημα που θα αλλάξουν και βελτιώσουν την εικόνα της πόλης και τις μειωμένες δυνατότητες παρεμβάσεων που έχει ο Δήμος λόγω της υποχρηματοδότησης και των ελλείψεων προσωπικού.

Συμφωνήθηκε η ανάγκη τακτικής επικοινωνίας και εποικοδομητικού διαλόγου , και ειδικότερα για την συνεργασία για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall ).

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη ενός 61χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις ιταλικές Αρχές για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και φοροδιαφυγή προχώ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το 2023, ενώ οι Ελληνίδες και οι Έλληνες συγκαταλέγονται μεταξύ των Ευρωπαίων με προσόντα ανώτερα από τα απα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε έκτακτη χρηματοδότηση του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ ΑΕ) με ποσό ύψους 25 εκατ. ευρώ για τα έτη 2024 και 2025 και σκοπό τη ριζική ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό των . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. αύριο, θα υπά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η εισήγηση του Πέτρου Ψωμά στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Έρχονται σήμερα προς ψήφιση νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το κέντρο της Πάτρας που θα αλλάξουν τη λειτουργία της πόλης ριζικά. Δυστυχώς θα γ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα επεισόδιο μεταξύ δύο γιατρών, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, σε χώρο εντός του Νοσοκομείου Πύργου, εξετάζει τόσο το Α.Τ. Πύργου, όσο και η διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας. Σύμφωνα μ
Image
Image

Search