ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρώην σύντροφος του «δράκου» της Κέρκυρας εξομολογείται: Τον αγαπώ ακόμα

 

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται από το Σάββατο 23 Μαΐου ο αποκαλούμενος ως «δράκος» του Κάβου. Ο 47χρονος, ο οποίος κυκλοφορούσε βαριά οπλισμένος, τραυματίστηκε προσπαθώντας να διαφύγει της σύλληψης, όμως η προσπάθειά του δεν στέφθηκε με επιτυχία.

 

Ο άνθρωπος που στο παρελθόν είχε φυλακιστεί για βιασμούς και κατηγορείται εκ νέου για το ίδιο έγκλημα σε βάρος μιας γυναίκας, έχει και έναν άνθρωπο ο οποίος νοιάζεται για εκείνον και δηλώνει μέσω του Mega ότι τον αγαπά ακόμη.

 

Όπως σημείωσε η Μαρίνα (όπως είναι το όνομα της 22χρονης), ήταν μαζί για περίπου 1,5 μήνες και σημείωσε ότι η σχέση τους είχε εντάσεις, ωστόσο δεν της φέρθηκε άσχημα. «Δεν φοβήθηκα στιγμή δίπλα του», τόνισε η νεαρή κοπέλα, συμπληρώνοντας ότι όσο ήταν μαζί στην καθημερινότητά τους δεν σκεφτόταν ότι ο σύντροφός της είχε καταδικαστεί για βιασμούς.

 

Ωστόσο, καταδίκασε την πράξη του βιασμού, για την οποία κατηγορείται. «Το ότι έχει βιάσει δεν το δικαιολογώ, γιατί είμαι γυναίκα και ξέρω πως αυτό είναι το χειρότερο πράγμα. Το ότι έκλεβε όμως το δικαιολογώ, γιατί όταν δεν σου δίνει κανένας δουλειά έξω, πρέπει να ζήσεις».

 

Και πρόσθεσε: «Εγώ τον αγαπώ ακόμα. Κοντά του ένιωθα ασφάλεια. Φρόντιζα να μην του θυμίζω τις κατηγορίες και το παρελθόν του».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Παρότι από τις αρχές του έτους κινούνται με χαμηλότερους ρυθμούς, οι πληθωριστικές πιέσεις συνεχίζονται σε αρκετές κατηγορίες τροφίμων και κυρίως σε εκείνες, οι οποίες επηρεάζοντ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Υψηλές συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (18/5) στο νότιο τμήμα της χώρας και ενώ σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, αύριο Κυριακή (18/5) α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται αυτή την Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μη . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι Έλβαρ Φρίντρικσον και Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ δεν ήταν έτοιμοι να δουν τη σεζόν τους να ολοκληρώνεται στις 18 Μαΐου. Ο Ισλανός είχε 25 πόντους, 5 ασίστ και ο Αμερικανός πέτυχε ένα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται αυτή την Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μηχανικού από Αχαΐα, Η
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για την Αναστασία Γιαννοπούλου, που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 40 ετών. Αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά της και προ ημερών είχε μεταβεί στην Αθήνα για τον σκοπό αυτό. Δυστυχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κωστής Λουκόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού, έφυγε σε ηλικία μόλις 45 ετών. Ο Κωστής, που μεγάλωσε στην Ναύπακτο, παντρεύτηκε και ζούσε για χρόνια στην Αθήνα, τα τελευταία δύο χρ
Image
Image

Search