ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη μείωση του ΦΠΑ εντάσσονται και τα κόμιστρα των ταξί

 

Η μείωση του ΦΠΑ στις μεταφορές προσώπων, από το 24% στο 13%, αφορά και τα κόμιστρα των ταξί αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.
Η μείση του ΦΠΑ, όπως σημειώνει το υπουργείο, «οδηγεί στη μείωση της τιμής των εισιτηρίων των αεροπορικών, ακτοπλοϊκών και χερσαίων συγκοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων των αστικών και υπεραστικών μέσων μαζικής μεταφοράς, όπως μετρό και λεωφορείων. Στη μείωση αυτή, η οποία υλοποιείται ήδη από προχθές, Δευτέρα, εντάσσονται και τα κόμιστρα των ταξί».
Στην ανακοίνωση, σχετικά με τη μείωση του ΦΠΑ, σημειώνεται επίσης ότι : «Είναι σαφές ότι πρόκειται για ένα συνολικό μέτρο, που αφορά όλο τον κλάδο των μεταφορών, ο οποίος έχει υποστεί σημαντικό πλήγμα από την πανδημία. Η μείωση του ΦΠΑ θα ενισχύσει την οικονομική δραστηριότητα, αλλά και όλους όσους δραστηριοποιούνται και εργάζονται στον συγκεκριμένο τομέα.
Το Υπουργείο Οικονομικών και η Κυβέρνηση διατηρούν, σταθερά, στον πυρήνα της πολιτικής τους τη μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων, η οποία αποτελεί σημαντικό όπλο στην προσπάθεια που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη για την ανάταξη της οικονομίας».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ, Ιωάννη Φωστιέρη, έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων για τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search