ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Από ύψος 50 μέτρων έπεσε η 20χρονη που βρέθηκε νεκρή στο λατομείο

Σε πτώση φαίνεται πως αποδίδεται ο θάνατος της 20χρονης που βρέθηκε νεκρή, χθες το βράδυ, στα παλιά λατομεία του Παλαιοκάστρου, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, που επικαλείται πληροφορίες από την Αστυνομία, η άτυχη κοπέλα εκτιμάται ότι είχε βγάλει βόλτα το σκυλί της, όταν, υπό συνθήκες που ερευνώνται, έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Τη σορό της εντόπισαν περαστικοί, που ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ζωντανό το κατοικίδιό της.

Η προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ηλείας μεταφέρθηκε μία γυναίκα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 4:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕΟ Πύργου-Ολυμπίας, στο ύψος της διασταύρωσ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία σε Πάτρα και Τρίπολη, όπου συναντήθηκε με διοικητές των Περιφερειών Δυτικής . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην αθωότητά του επέμεινε ο Αλέξης Γεωργούλης και δηλώσει πως η καταγγελία για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση που έχει γίνει σε βάρος του είναι ψευδής και δεν υπάρχει καμία κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού, που συγκροτήθηκε και λειτουργεί από το υπουργείο Τουρισμού,  μετέχει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πάνος Σακελλαρόπουλος ως εκπρόσωπος της Πε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ηλείας μεταφέρθηκε μία γυναίκα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 4:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕΟ Πύργου-Ολυμπίας, στο ύψος της διασταύρωσης Πελοπίου. Σύμφων
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού, που συγκροτήθηκε και λειτουργεί από το υπουργείο Τουρισμού,  μετέχει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πάνος Σακελλαρόπουλος ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της  της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής: Στο δρόμο προς τις Ευρωεκλογές συνεχίζονται οι εκδηλώσεις διαλόγου που διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχα
Image
Image

Search