ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Διάγραμμα αποτυπώνει πόσο χαμηλά βρίσκεται η Ελλάδα σε αριθμό κρουσμάτων

Ελπίδες για το μέλλον δημιουργεί η είδηση πως ο επιπολασμός της νόσου Covird-9 στην Ελλάδα βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

 

Συγκεκριμένα, σε σύγκριση με την Ιταλία, την Ελβετία την Ισπανία , την Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γερμανία, η Ελλάδα καταλαμβάνει την τελευταία θέση όσον αφορά τον αριθμό των κρουσμάτων, έχοντας περίπου 1000 κρούσματα.

 

Αρνητική πρωτιά έχει η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελβετία και η Γαλλία, ενώ ακολουθούν Μεγάλη Βρετανία και Γερμανία.

 

Η Ελλάδα έχει καταγράψει περίπου 1000 κρούσματα από τις πρώτες 32 ημέρες εμφάνισης του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Η Ιταλία έχει καταγράψει περισσότερα από 6000 κρούσματα σε διάστημα 22 ημερών από τότε που εμφανίστηκε ο φονικός ιός. Ακολουθεί η Ελβετία με περίπου 5900 κρούσματα σε διάστημα 25 ημερών από τα πρώτα κρούσματα, ενώ η Ισπανία έχει καταγράψει 5500 κρούσματα σε διάστημα 20 ημερών από τα πρώτα κρούσματα.

 

Η Γαλλία μέσα σε 30 ημέρες από τα πρώτα κρούσματα κατέγραψε 5500 κρούσματα, ενώ η Γερμανία καταγράφει 5900 μέσα σε 26 ημέρες από την εμφάνιση του κορωνοίού στη χώρα. Όσον αφορά την Μεγάλη Βρετανία καταγράφονται περίπου 5900 κρούσματα μέσα σε 37 ημέρες από την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων.

 

Όπως φαίνεται λοιπόν από τα παραπάνω στοιχεία η Ελλάδα καταγράφει αυτά τα στοιχεία, γιατί όπως επισημαίνουν και ξένα μέσα πήρε γρήγορα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

 

Το κλείσιμο των σχολείων και των πανεπιστημίων, η απαγόρευση κυκλοφορίας χωρίς ιδιαίτερο λόγο αλλά και το κλείσιμο επιχειρήσεων έχουν βοηθήσει μέχρι στιγμής στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
Image
Image

Search