ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Χρηματοδότηση 50 εκατ. ευρώ από το υπ. Εσωτερικών, για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Προγραμματική σύμβαση για τη συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» έως την 31η Μαΐου 2021 υπέγραψαν το υπουργείο Εσωτερικών και η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Το συνολικό ποσό της εν λόγω χρηματοδότησης του υπουργείου Εσωτερικών ανέρχεται στα 50 εκατ. ευρώ.

Η καταβολή των πόρων στην ΕΕΤΑΑ για την περαιτέρω διάθεσή τους προς τους αρμόδιους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να καταβληθούν τα λειτουργικά κόστη των εμπλεκόμενων δομών για τις υπηρεσίες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», θα πραγματοποιηθεί σε τρεις δόσεις. Η πρώτη δόση θα αποτελεί το 75% του προβλεπόμενου ποσού, η δεύτερη το 17% και το υπόλοιπο 8% θα διατεθεί με την τρίτη δόση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής: Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 - 15.00Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024: ΑργίαΔε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα άτομο συνελήφθη στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων. Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο ελέγχων για την αντιμετώπιση της παράνομης κατ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θύμα απάτης μέσω... Ιταλίας έπεσε ένας 73χρονος, ο οποίος δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που του συστήθηκε ως αστυνομικός από υπηρεσία της γειτονικής χώρας και του ζήτησε με . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δικό της μήνυμα έστειλε η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει Πάσχα, μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, τονίζοντας πως «τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι». Το β . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής: Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 - 15.00Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024: ΑργίαΔευτέρα 06/05/2024: Αρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με θρησκευτική κατάνυξη και πλήθος πιστών η περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγγέλων – Α΄Κοιμητήριο της Πάτρας. Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι πιστοί συμπολίτες μας συμμετείχαν στις θρ
Image
Image

Search