ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Nεκρός ηλικιωμένος στην Καστοριά – Συνολικά 29 θύματα

Ένας ηλικιωμένος άνδρας που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Καστοριάς είναι ο 29ος νεκρός από τον ιό στην Ελλάδα, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

 

Ο άτυχος άνδρας, που είχε σοβαρό υποκείμενο νόσημα, κατέληξε τα ξημερώματα.

 

 

Πρόκειται για τον τέταρτο άνθρωπο από την περιοχή της Καστοριάς που χάνει τη ζωή του από τον Covid-19.

 

 

Το νοσοκομείο της πόλης εκπέμπει σήμα κινδύνου, αφού αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 18 ασθενείς με κοροναϊό, 13 εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση.

 

Το νοσοκομείο Καστοριάς είναι στα όρια του, ενώ οι τοπικές αρχές απηύθυναν έκκληση για να ενισχυθεί ο εξοπλισμός του και τα μέσα προστασίας του προσωπικού του.

 

Συνολικά 966 τα κρούσματα κοροναϊού στην Ελλάδα

Υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού ανέρχονται σε 966, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

 

Ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε σε 74 νέα κρούσματα.

 

Σε ΜΕΘ νοσηλεύονται 66 ασθενείς, εκ των οποίων 65 είναι διασωληνωμένοι. Στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι άνδρες με υποκείμενα νοσήματα.

 

Ο κ. Τσιόδρας δήλωσε ότι τις τελευταίες 24 ώρες είχαν καταγραφεί δυο νέοι θάνατοι και ο συνολικός αριθμός νεκρών από κορονοϊό ανέρχεται στους 28. Από αυτούς, 23 ήταν άνδρες και 5 γυναίκες και σχεδόν όλοι υπέφεραν από υποκείμενα νοσήματα ή ήταν ηλικιωμένοι.

 

Τέλος, 52 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο, σύμφωνα με τον ειδικό.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search