ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο: Πέθανε ο Βαγγέλης Ασπρόμουγγος

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών ο Βαγγέλης Ασπρόμουγγος. Φωτογράφος που για πολλά χρόνια ήταν μεταξύ άλλων συνεργάτης του περιοδικού «4 Τροχοί».

Ο Βαγγέλης Ασπρόμουγγος έφυγε έπειτα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο επί πέντε χρόνια με υπομονή και θάρρος.

Μάλιστα, εμπνεύστηκε τη σελίδα Cancel the cancer, αφού φωτογράφος στο επάγγελμα, μετέφερε οπτικά αλλά και στην πράξη για πολλά χρόνια, το R του canceR και έβαλε στη θέση του το L του cancel. Παρότρυνε δε, όσους πάσχουν από καρκίνο να μην σταματούν να δίνουν τη μάχη τους.

Πηγή: enikos.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στα χέρια της Μπασκόνια κετέληξε το τελευταίο εισιτήριο για τα playoffs της EuroLeague. Οι Βάσκοι επικράτησαν με 89-77 της Βίρτους Μπολόνια στο δεύτερο παιχνίδι τους στα Play-In γι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search