ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ με νεκρό αγοράκι 2,5 ετών στο Περιστέρι- Πως πέθανε...παίζοντας με το αδελφάκι του

Σοκ στο Ιλιον με τον θάνατο παιδιού 2,5 ετών, από ασφυξία, σε μπαούλο στο οποίο είχε κρυφτεί παίζοντας με το αδελφάκι του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το 2,5 ετών παιδί έπαιζε είτε μόνο του, είτε με το αδελφάκι του και φέρεται να κρύφτηκε στον αποθηκευτικό χώρο κρεβατιού (μπαούλο-κρεββάτι). Οι γονείς είχαν ξαπλώσει για ύπνο και δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί.
Περίπου στις 06:00 το πρωί η μητέρα το αναζήτησε και όταν το εντόπισε, το μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την υπόθεση θανάτου του παιδιού έχει αναλάβει το Α.Τ. Περιστερίου,καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του μικρού αγοριού ήταν ασφυκτικός. Η ιατροδικαστική εξέταση θα διαπιστώσει τα ακριβή αίτια θανάτου του παιδιού.

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στο Περιστέρι με θύμα ένα αγοράκι μόλις 2,5 ετών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μητέρα μετέφερε τα ξημερώματα της Δευτέρας 2.12.2019 σε κλινική το 2,5 χρόνων αγοράκι της και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει την αιτία θανάτου του παιδιού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Ο βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζεται για ακόμη μια «επιστροφή στην πρότερη κανονικότητα». Εν μέσω της θεραπείας του για τον καρκίνο, απείχε από πολλά που συνήθιζαν να είναι μέρος της ρου . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη. Το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν είχε την Κυριακή «αναγκαστική προσγείωση», ανέφερε . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε πριν από λίγη ώρα η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, καθώς πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού, που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου, συγκρούστηκαν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε όσα έγραψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ζητά από τον πρωθυπουργό να πάρει θέση. «Σε ένα προκλητικό του μήνυμα την Ημέρα μνήμη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa σύμφωνα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάλθηκε από χθες Σάββατο 18 Μαΐου η λειτουργία του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Ρίου με απόφαση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλου, μετά από καταγγελία πολίτη, περίοικου του γ
Image
Image

Search