ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Στο λιμάνι του Πειραιά περισσότεροι από 200 πρόσφυγες και μετανάστες

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε στις 6:30 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Σάμος», μεταφέροντας 36 πρόσφυγες και μετανάστες από τη Μυτιλήνη και 7 από την Χίο.

Οι μετανάστες και πρόσφυγες αναμένεται να επιβιβαστούν σε λεωφορεία με προορισμό δομές φιλοξενίας, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Στις 8:05 στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσει και το «Βlue Star 2» μεταφέροντας 18 πρόσφυγες και μετανάστες από την Κω και 51 από τη Λέρο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα από 10 κόκκινα φανάρια πέρασε ένας μοτοσυκλετιστής προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών οι οποίοι τον ακολουθούσαν και του ζητούσαν να σταματήσει. Όλα συ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της AstraZeneca που κάποτε είχε αναγγελθεί ως «θρίαμβος της επιστήμης» και είχε αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, δεν μπορεί ν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο επίκεντρο διεθνών μέσων ενημέρωσης βρίσκεται η Ίος που προβάλλεται ως ένας από τους διεθνείς προορισμούς που θα κάνουν την έκπληξη το φετινό καλοκαίρι. «Ελλάδα, ο παράδεισος σ . . .
LIFE STYLE

Τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον β’ ημιτελικό της Eurovision και ενώ μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ, σχολίασαν η Ναταλία Γερμανού κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.406,25€, χθες, 10 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος είχε προβεί σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.    Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. έως 2 μ.μ., θα υπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την προσεχή Τρίτη η Έφη Αχτσιόγλου. Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς θα πραγματοποιήσει περιοδεία από το πρωΐ προγραμματίζοντας πολλές συναντήσεις με συλλόγους, φορείς. Στο πρόγραμμ
Image
Image

Search