ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ποια σημεία πρέπει να προσέχουν όσοι υποβάλλουν αίτηση χρηματοδότησης για τη δράση για την Επανεκκίνηση Εστίασης

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση χρηματοδότησης στην δράση «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών-ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» είτε για πρώτη φορά, είτε κατόπιν απόρριψης, θα πρέπει να προσέχουν ορισμένα σημεία προκειμένου να μην απορριφθεί η αίτησή τους.

 

Αυτό σημειώνεται σε σχετική ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα για το ΕΣΠΑ, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

 

Συγκεκριμένα πρέπει να προσέχουν τα εξής:

 

   α) την ορθή υποβολή της 'Αδειας Λειτουργίας. Να είναι σε επιλέξιμο ΚΑΔ, στη σωστή διεύθυνση και φυσικά στην σωστή επωνυμία με το ανάλογο ΑΦΜ.

 

   β) τις υπεύθυνες δηλώσεις του λογιστή. Είναι απαραίτητη η επισύναψη τους συμπληρωμένες σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα της πρόσκλησης και δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αλλοίωση του.

 

   γ) την προσωποποιημένη πληροφόρηση μέσω Taxis: το έντυπο θα πρέπει να φέρει ημερομηνία εκτύπωσης.

 

Θυμίζουμε προς όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να υποβάλλουν νέα αίτηση κατόπιν της απόρριψής τους, ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο στην περίπτωση που δεν έχουν προχωρήσει σε ένσταση ως προς την αρχική απόφαση. 

 

Για κάθε διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν το Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ στο 8011136300 από τις 9.00 πμ έως τις 4.30 μμ. (Από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση) ή να αποστείλουν e-mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και στα Σημεία Πληροφόρησης του ΕΦΕΠΑΕ και των Περιφερειακών Μονάδων του: www.efepae.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Χανίων για τον χαμό του 23χρονου Γιάννη που «έσβησε» στην άσφαλτο το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης μετά από τροχαίο.Ο 23χρονος Γιάννης . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου μετά τον ξαφνικό θάνατο της 44χρονης Παναγιώτας, που κατέρρευσε το πρωί της Μ. Τετάρτης στο κέντρο της πόλης μπροστά στα μά . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κατά κύματα και σε υψηλούς αριθμούς εγκαταλείπουν την Αθήνα οι εκδρομείς  του Πάσχα. Με σύμμαχο τον καλο καιρό, όπως προβλέπεται για τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, φ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 1 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 15.00Κυριακή του Πάσχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτ
Image
Image

Search