ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο στυλίστας Νάσος Κάτρης - Μια ημέρα νωρίτερα είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca

Nεκρός βρέθηκε χθες στο διαμέρισμά του ο 32χρονος στυλίστας Νάσος Κάτρης. Η σορός του εντοπίστηκε από την καλή του φίλη και σχεδιάστρια μόδας, Αθηνά Βατικανού.

«Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τη σορό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου», δήλωσε η ίδια καθώς είχε ενημερωθεί από τον Νάσο ότι έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca την Δευτέρα 7 Ιουνίου.

 

«Ο Νάσος έκανε το εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι στις 16.00 και γύρισε σπίτι του. Ήταν μια χαρά. Έφαγε με έναν φίλο του και μετά πήγε να κοιμηθεί. Αυτό που μάθαμε είναι ότι έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό, δηλαδή να έπαθε αναρρόφηση. Το τηλέφωνο του βρέθηκε από την άλλη πλευρά του κρεβατιού. Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι μετά την νεκροψία θα μπορούν να ξέρουν περισσότερα σχετικά με το τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό του» ανέφερε η σχεδιάστρια.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Γνωρίζετε πόσο αλκοολ πίνουν οι ευρωπαίοι; Κάθε χρόνο στην Ευρώπη, κάθε άτομο ηλικίας 15 ετών και άνω καταναλώνει, κατά μέσο όρο 9,5 λίτρα καθαρού αλκοόλ, που ισοδυναμεί με περίπου . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα τα βλέμματα στον ΣΥΡΙΖΑ, στρέφονται στην αποψινή επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου από τον Στέφανο Κασσελάκη και φυσικά των πέντε προσώπων που έχει επιλέξει για την ολοκλή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του θανάτου του γνωστοπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
Image
Image

Search