ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ισόβια στην 54χρονη που σκότωσε τον 89χρονο πρώην πεθερό της με τηγάνι

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, 54χρονη που τον Ιούνιο του 2019 σκότωσε τον 89χρονο πρώην πεθερό της, χτυπώντας τον στο κεφάλι με τηγάνι.

 

Το δικαστήριο σήμερα συνεδρίασε ερήμην της, καθώς η 54χρονη  κατηγορούμενη δεν προσήλθε για τρίτη φορά. Την πρώτη φορά είχε αισθανθεί αδιαθεσία και η δίκη δεν πραγματοποιήθηκε. Τη δεύτερη φορά φέρεται να κατανάλωσε σαμπουάν (!) πριν τη μεταγωγή της στο δικαστήριο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ σήμερα λιποθύμησε και πάλι πριν τη μεταγωγή της και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να εξεταστεί.

 

Το δικαστήριο δεν πείστηκε για την αδιαθεσία της και ο εισαγγελέας της έδρας αποφάσισε τη συνέχιση της δίκης και να καταδικαστεί ερήμην της. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

 

Το χρονικό του εγκλήματος

 

Η 54χρονη κρατούμενη κατηγορείται ότι σκότωσε με τηγάνι τον 89χρονο πρώην πεθερό της και τον μετέφερε στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας για να αποδοθεί ο θάνατός του σε πτώση. Το έγκλημα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τελέστηκε τον Ιούνιο του 2019, στο οροφοδιαμέρισμα όπου διέμενε το θύμα επί της οδού Αρμενοπούλου στη Θεσσαλονίκη.

 

Η 54χρονη συνταξιούχος δασκάλα, με ψυχιατρικό ιστορικό, φιλοξενούνταν σε δωμάτιο του ίδιου διαμερίσματος που της είχε παραχωρήσει ο πρώην σύζυγός της. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι είχε δυσαρεστήσει τον ηλικιωμένο και συχνά πυροδοτούνταν εντάσεις με την πρώην νύφη του.

 

Ο θάνατος του 89χρονου, ο οποίος χρησιμοποιούσε περιπατητήρα για τις μετακινήσεις του, αποδόθηκε σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το πτώμα του εντόπισαν ένοικοι της πολυκατοικίας στο κλιμακοστάσιο, μεταξύ 3ου και 4ου ορόφου. Πολύ γρήγορα, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη της και η 54χρονη συνελήφθη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με γνωστά ονόματα στις ευρωλίστες τους τα οποία ανακοίνωσαν σήμερα (15/4), Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Νέα Αριστερά, μπαίνουν στην μάχη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Η Ν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ισοπεδωτικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν έχασε ξανά σετ (3-0) και έκανε το 2-0 στους τελικούς της Volley League ανδρών. Οι "ερυθρόλευκοι" . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι δηλώσεις του Σλούκα:Για το ματς: "Είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι, πάντα ιδιαίτερο. Πάντα ένα ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κρύβει κινδύνους, υπάρχει άγχος και το πρέπει, όπως εί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την συμμετοχή του Συλλόγου στην κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια στις 17 Απριλίου. Το Διο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης υπέβαλλε σήμερα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας, Δημήτρης Νικολακό
Image
Image

Search