ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Άνοιγμα γυμναστηρίων: Παίρνουν «φωτιά» οι διάδρομοι και τα όργανα στις 31 Μαΐου

Το… τέλος του lockdown ανακοίνωσε ουσιαστικά η κυβέρνηση, με τον Άκη Σκέρτσο να ανακοινώνει το τέλος των SMS στο 13033 και το 13032, καθώς και το άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων, από την Παρασκευή 14 Μαΐου. Παράλληλα, την ίδια μέρα η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 00:30 και όχι από τις 23:00 που ίσχυε μέχρι και σήμερα.

 

Τα παραπάνω μέτρα, όπως αναφέραμε, θα σημάνουν ουσιαστικά το τέλος του lockdown, ωστόσο όχι και τέλος του κοροναϊού. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που πολλοί κλάδοι θα παραμείνουν κλειστοί και μετά την ημερομηνία ορόσημο της 14ης Μαΐου και θα ανοίγουν σταδιακά.

 

Για παράδειγμα, όπως ανάφερε ο Άκης Σκέρτσος, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης, στις 17 Μαΐου θα ανοίξουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, στις 21 Μαΐου οι θερινοί κινηματογράφοι, στις 28 Μαΐου το ανοιχτό θέαμα και ακρόαμα, ενώ τον Ιούνιο οι εκδηλώσεις, μπαρ και δεξιώσεις, πάντα με τα απαραίτητα μέτρα να «συνοδεύουν».

 

Κάτι ακόμα που αφορά πολύ κόσμο είναι το άνοιγμα των γυμναστηρίων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έως και κατά 19,3% ακριβότερο θα είναι φέτος, σε σχέση με το 2023, το πασχαλινό τραπέζι για τους καταναλωτές, καθώς οι τιμές στα περισσότερα βασικά προϊόντα που το «γεμίζουν», είνα . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Διονύση Τεμπονέρα, Δικηγόρου - Εργατολόγου, Μέλοςυ της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ   Τα στοιχεία δείχνουν ότι επανέρχονται όλες οι παθογένειες της ελληνικής οικονομίας που μας οδήγησαν . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Λέανδρου Τ. Ρακιντζή, Αρθρογράφου, Αρεοπαγίτη ε.τ. Μου άρεσε η δήλωση του κ. Πρωθυπουργού, ότι « θα ξύσουμε το πάτο του βαρελιού για να επιδοτήσουμε την αγροτική παραγωγή».  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 15.00Κυριακή του Πάσχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
Image
Image

Search