ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μακρινίτσα: Ξανά στα μαύρα το χωριό του Πηλίου – Σκοτώθηκε πατέρας δύο παιδιών όπως μάζευε καλάμια

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο θάνατος του Λευτέρη Μαρέ, 61ος ετών, από την Μακρινίτσα, συνταξιούχου σιδηροδρομικού…

Ο άτυχος 61χρονος χθες το πρωί (18-04-2021) έφυγε από το σπίτι του για την Κουκουράβα για να πάει να κόψει καλάμια. Λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι όμως εντοπίστηκε νεκρός σε ρέμα βάθους 2,5 μέτρων από περιπατητή που περνούσε από το σημείο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Δύο οχήματα της ΠΥ Βόλου με τέσσερις άνδρες έσπευσαν στο σημείο. Επίσης κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες δεν χρειάστηκε να παρέμβουν, απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του και μετέφεραν τη σορό στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή που θα γίνει σήμερα, Δευτέρα. Ενδεχομένως ο άτυχος 61χρονος να υπέστη καρδιακή ανακοπή και έτσι έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο ρέμα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Από την Αστυνομία πάντως έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Το άγγελμα του θανάτου του 61χρονου έχει προκαλέσει σοκ στη Μακρινίτσα και τον Βόλο. Ολοι μιλούν για ένα υπερδραστήριο άτομο, που δεν είχε ποτέ παραπονεθεί για την υγεία του, ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός.

Εργαζόταν στον Σιδηρόδρομο Θεσσαλίας και μόλις συνταξιοδοτήθηκε αποφάσισε να επιστρέψει στη γενέτειρά του, τη Μακρινίτσα, την οποία υπεραγαπούσε. Ηταν λάτρης των μηχανών, ενώ επίσης για πολλά χρόνιαήταν μέλος του Χορευτικού Ομίλου Βόλου. Αφήνει πίσω του σύζυγο και δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να δημοσιευθεί η κοινή υπουργική απόφαση για τον Κοινωνικό Τουρισμό ο οποίος αποτελεί πρόγραμμα χρηματοδότησης διαμονής και ακτοπλοϊκής μετακίν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη Χαλκίδα μετά τη δολοφονία 63χρονης μέσα στο σπίτι της.Το μυστήριο που κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα προσπαθεί ν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλήνιες 2024, μπαίνουν πλέον οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ όλης της χώρας, καθώς οι Πανελλαδικές εξετάσεις ξεκινούν στις 30 Μαΐου 2024. Σύμφ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακές ήταν οι εικόνες από την αεροπορική επίδειξη των «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας (RAF), το μεσημέρι του Σαββάτου (18.5.24). Το σόου με εννέα αεροσκάφη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μηχανικού από Αχαΐα, Ηλεία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε υπαίθριο βιωματικό σχολείο για την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής για τους επιβιώσαντες από καρκίνο αλλά και για κάθε άνθρωπο, μετατράπηκε το απόγευμα της Πέμπτης το Νότιο Πάρκο της Πάτρας. 
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ σε γειτονιές της Πάτρας, μπροστά και στις ευρωεκλογές, με σκοπό να φτ
Image
Image

Search