ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονισμένη η Μακρινίτσα μετά τη διπλή δολοφονία. Τι οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία;

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στη Μακρινίτσα μετά τη διπλή δολοφονία που κόστισε τη ζωή σε δύο αδέρφια ηλικίας 28 και 30 ετών.
Ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης μετέβη από τον Βόλο στο σπίτι της συζύγου του, με την οποία βρίσκονταν σε διάσταση, στη Μακρινίτσα και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την ίδια, αλλά και τον 30χρονο αδελφό της που προσπάθησε να τη σώσει.

«Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας», φώναζε λίγα λεπτά πριν τις 19.40 το βράδυ της Δευτέρας, η άτυχη 28χρονη γυναίκα, η οποία κάλεσε την αστυνομία. Απέναντί της βρισκόταν ο σύζυγός της, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 15 Ιανουαρίου η άτυχη γυναίκα απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη προκειμένου ο φερόμενος ως δράστης να νοσηλευθεί ακούσια στη ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Βόλου, όπως και έγινε. Το πόρισμα είναι ότι πράγματι υπάρχει ζήτημα και ότι θα του παρασχεθεί ειδική αγωγή, θα παραμείνει έξω και θα είναι υπό παρακολούθηση.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό. Το βράδυ της Δευτέρας, ο 31χρονος πήγε στο σπίτι της οικογένειας και διαπληκτίστηκε έντονα με την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδελφό της, καθώς φέρεται ότι απαιτούσε να του δώσουν το παιδί του. Όμως, η νεαρή γυναίκα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, που του απαγόρευαν την επικοινωνία με την ίδια και το παιδί.

Ξαφνικά, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό τι προηγήθηκε, έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει με μανία τα δυο αδέλφια, μπροστά στην έντρομη μητέρα τους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη ενός 61χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις ιταλικές Αρχές για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και φοροδιαφυγή προχώ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το 2023, ενώ οι Ελληνίδες και οι Έλληνες συγκαταλέγονται μεταξύ των Ευρωπαίων με προσόντα ανώτερα από τα απα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε έκτακτη χρηματοδότηση του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ ΑΕ) με ποσό ύψους 25 εκατ. ευρώ για τα έτη 2024 και 2025 και σκοπό τη ριζική ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό των . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. αύριο, θα υπά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η εισήγηση του Πέτρου Ψωμά στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Έρχονται σήμερα προς ψήφιση νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το κέντρο της Πάτρας που θα αλλάξουν τη λειτουργία της πόλης ριζικά. Δυστυχώς θα γ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα επεισόδιο μεταξύ δύο γιατρών, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, σε χώρο εντός του Νοσοκομείου Πύργου, εξετάζει τόσο το Α.Τ. Πύργου, όσο και η διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας. Σύμφωνα μ
Image
Image

Search