ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τριάντα τρία κρούσματα σε γηροκομείο του Βόλου

Τριάντα τρία κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν σε τροφίμους και εργαζόμενους σε γηροκομείο στον Βόλο.

Σε σύνολο 37 τροφίμων και 11 εργαζομένων θετικοί βρέθηκαν 28 τρόφιμοι και επτά εργαζόμενοι, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Διεύθυνση της δομής.

Από το σύνολο των θετικών κρουσμάτων των τροφίμων 11 εξ αυτών νοσηλεύονται στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Το σύνολο των θετικών κρουσμάτων των εργαζομένων βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες από τον ΕΟΔΥ οδηγίες αξιολόγησης και τα εφαρμοζόμενα θεραπευτικά μέτρα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανακοίνωση για τη βουτιά θανάτου που πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι Κυριακή 6 Μαΐου η 48χρονη διαφημίστρια στον Μώλο του Αγίου Νικολάου του παλαιού λιμένα της Πάτρας εξέδωσε το Λι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

   Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Α΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι με την χρήσηξύλινης ράβδου, έσπασε σωλήνες ύδρευσης, σε εσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς τουΤμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικόέλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρακαι σε περιοχές της Πάτρας και της Αιγιαλείας, στο πλαίσιο στοχευμένωνελέγχων για ηχορύπανση, τέσσερα άτομα, σε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

   Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Α΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι με την χρήσηξύλινης ράβδου, έσπασε σωλήνες ύδρευσης, σε εσωτερικό πολυκατοικία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς τουΤμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικόέλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρακαι σε περιοχές της Πάτρας και της Αιγιαλείας, στο πλαίσιο στοχευμένωνελέγχων για ηχορύπανση, τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχ
Image
Image

Search