ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα στις Σπέτσες: 22χρονος δολοφόνησε 26χρονο πάνω σε καυγά

Το θρίλερ με το θάνατο 26χρονου στις Σπέτσες αρχίζει να ξεδιαλύνεται. Θύτης φέρεται να είναι ένας 22χρονος, γόνος γνωστής οικογένειας του νησιού, που σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες μαχαίρωσε και σκότωσε τον 26χρονο το περασμένο Σάββατο.

Αρχικά, ο θάνατος του 26χρονου είχε αποδοθεί σε τροχαίο. Ωστόσο φαίνεται ότι άπαντες στις Σπέτσες βλέπουν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους το αποτέλεσμα ενός εγκλήματος.

Η εντύπωση πως πρόκειται για τροχαίο δόθηκε όταν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (21.11.2020) μια ομάδα νεαρών βρήκε τον 26χρονο, αιμόφυρτο, δίπλα στη μηχανή του. Ειδοποίησαν τις αρχές και το θύμα, που ήταν ακόμη εν ζωή όταν βρέθηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί, όμως, άφησε την τελευταία του πνοή.


Το γεγονός όπως πως, όπως αποδείχθηκε, ο 26χρονος είχε τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιά, άλλαξε τα δεδομένα.

Όλα έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε οικισμό που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του νησιού. Άγνωστο γιατί, ο 26χρονος και ο 22χρονος, γιος καθηγητή Πανεπιστημίου σύμφωνα με πληροφορίες, καυγάδισαν άγρια. Η λογομαχία τους βγήκε εκτός ορίων και τότε έγινε το κακό. Ο 22χρονος φέρεται να κυνήγησε τον 26χρονο με όπλο, όμως τελικά ο θάνατος του άτυχου νέου προήλθε από μαχαίρι.

Αρχικά είχε δοθεί η εντύπωση πως σημειώθηκε τροχαίο, ωστόσο, το θύμα φέρει τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι, το οποίο να προκάλεσε το θάνατό του. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο δολοφόνος ήθελε να χρησιμοποιήσει αρχικά όπλο, αλλά τελικά προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη του με τη χρήση μαχαιριού.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Σπετσών, Σπύρο Φαρδέλο, το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξε πως ο δράστης “τραυμάτισε το θύμα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Προσπάθησε να διαφύγει, όμως η σορός του βρέθηκε σε κοντινή απόσταση”.

Ο 22χρονος έχει συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

523 περιστατικά, τα περισσότερα αφορούσαν µέθη και πτώσεις Σε 523 ανήλθαν τα περιστατικά που κλήθηκαν να διαχειριστούν το τελευταίο τριήµερο του Πατρινού Καρναβαλιού οι ιατροί και . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την πόλη του Αγίου Νικολάου της Κρήτης αφότου το ξέφρενο γλέντι του καρναβαλιού κατέληξε σε τραγωδία με τον θάνατο του 33χρονου Μανώλη από ναυτική φωτοβολ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας οι δύο αστυνομικοί που υπηρετούσαν στη Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφορ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος στη ζωή της έβαλε μια 70χρονη ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας μέσα στο σπίτι της στην Εύβοια. Σύμφωνα με το evima.gr, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην περιοχή το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικρή ήταν η ποσότητα ναρκωτικών που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός άνδρα σε περιοχή του Αγρινίου, ωστόσο κατέσχεσαν παράνομα όπλα και ερευνούν αν εμπλέκεται σε άλλα αδικήματα. Συ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη Πάτρα Ενωμένη και ο επικεφαλής της Κώστας Σβόλης αναφέρουν:   Tο Πατρινό Καρναβάλι ολοκληρώθηκε για μια ακόμη χρονιά, με τη συμμετοχή χιλιάδων Καρναβαλιστών από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαρτίου, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να επισκεφθεί το Καραμανδάνειο, το μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο της ΝΔ Ελλάδας, του οποίου
Image
Image

Search