ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Πρόστιμα ύψους 123.500 ευρώ για τη μη τήρηση των μέτρων

Σαρώνουν όλη τη χώρα οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες προκειμένου να διαπιστώσουν αν τηρούνται τα μέτρα για τον κορονοϊό.

ΕΛ.ΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΔΙΜΕΑ, Δημοτική Αστυνομία, ΕΑΔ έκαναν το Σάββατο, 21.11.2020 συνολικά 50.968 ελέγχους και κατέγραψαν 1.247 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων που έχουν επιβληθεί για να αντιμετωπιστεί η πανδημία.

Επιβλήθηκαν συνολικά πρόστιμα ύψους 123.500 ευρώ  και  αναστολή λειτουργίας 15 ημερών σε δύο επιχειρήσεις.

Την πλειονότητα των ελέγχων συγκεκριμένα 50.218 έγιναν από την  Ελληνική Αστυνομία.

Οι κυριότερες παραβάσεις ήταν, μη χρήση μάσκας, μη νόμιμη μετακίνηση (πεζοί και οχήματα) και μη τήρηση ειδικών όρων λειτουργίας επιχειρήσεων

Στην Περιφέρεια Αττικής μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε 19 συλλήψεις για παραβάσεις σχετικά με τους ειδικούς όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Στην ίδια περιφέρεια επιβλήθηκε η αναστολή λειτουργίας 15 ημερών σε δύο επιχειρήσεις για μη τήρηση του ωραρίου λειτουργίας και για υπέρβαση του επιτρεπόμενου αριθμού εξυπηρετούμενων πελατών αντίστοιχα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή, την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024, ώρα 09:00,στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση πληρωμής Λειτουργικών Εξόδων (Δ.Ε.Η., Τηλεφωνικά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε στα 67 του χρόνια ένας από τους πιο γνωστούς φωτορεπόρτερ στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, ο Χρήστος Μπαντούνας. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
Image
Image

Search