ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος : Αδέλφια 15 και 13 ετών τα δύο θύματα της τραγωδίας

Αδέλφια ηλικίας 15 και 13 χρονών (αγόρι και κορίτσι), είναι τα δύο θύματα του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή της Λίνδου στη Ρόδο.

 

Αδελφός των δύο αδικοχαμένων παιδιών είναι και ο τρίτος νεαρός που επέβαινε στο αλεξίπτωτο, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Ρόδου.

 

Βρίσκονταν για διακοπές στο νησί

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα τρία αδέλφια με τους γονείς τους βρισκόταν για διακοπές στο νησί και διέμεναν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

 

Σήμερα το απόγευμα ενώ έκαναν θαλάσσιο σπορ με αλεξίπτωτο, έσπασε το σκοινί που τραβούσε το αλεξίπτωτο τους, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τους ανέμους και να πέσουν από μεγάλο ύψος στο ακρωτήρι Γκίνας, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στους Πεύκους και τη Λίνδο.

 

Το ΕΚΑΒ μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση το τρίτο παιδί και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

 

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος στη Λίνδο, που βρίσκεται επί τόπου, ενώ την όλη επιχείρηση συντονίζει προσωπικά ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, Νικήτας Βενιός.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη από τους λιμενικούς ο υπεύθυνος για τη λειτουργία των θαλασσίων σπορ και ο χειριστής του ταχύπλοου, οι οποίοι θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Γράψτε το σχόλιό σας

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το ελληνικό κράτος υστερεί σε αντιδράσεις και αποφασιστικά μέτρα, γιατί το να καταγράφουμε δολοφονίες γυναικών, χωρίς την παραδειγματική αντίδραση της κοινωνίας δεν θα δώσει λύσεις . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Χαρά Ιωαννίδη, μητέρα δύο παιδιών, που έφυγε από τη ζωή στα 57 της χρόνια τα ξημερώματα της Τε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εισόδημα 11,5 ετών, χωρίς να κάνει οποιοδήποτε άλλο έξοδο, θα πρέπει να διαθέσει ένα μισθωτός προκειμένου να αγοράσει ένα σπίτι 60 τ.μ. στην Αθήνα. Παρά το γεγονός ότι η αγορά κ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα (17/5) ο 50χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του χθες το πρωί στο Μενίδι.    Η σαραντάχρονη γυναίκα είχε προχωρήσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Χαρά Ιωαννίδη, μητέρα δύο παιδιών, που έφυγε από τη ζωή στα 57 της χρόνια τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η κηδεία τη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ποσό των 836.411 ευρώ θα διατεθεί για τον εκσυγχρονισμό υποδομών αλλά και για την εγκατάσταση λεωφορείων δημόσιας χρήσης αστικών ΚΤΕΛ στον Νομό Αχαΐας, σύμφωνα με σχετική απόφαση που υπεγράφη από τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, η 2η Συνάντηση Ενδιαφερόμενων Μερών στις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού έργου «Women for Sc
Image
Image

Search